Cybershot

20:14

Minggu lepas, aku & mr hubby gi jenjalan kat Low Yat..at 1st tak tau mr hubby nak ke sini..mr hubby tanya, nak gi mana..aku bgi cadangan nak tengok wayang.tapi bila tengok senarai movie terbaru kat TGV..erm, tak baper menarik sangat..tambah2 citer The Conjuring tu, lagi le aku pangkah besor2..x mo aku nengok..citer seram..aku tak suka citer seram2 ni..menakutkan diri sendiri jer sbb banyak aksi2 terkejut..pas tu kalau aku yang nengok, aku asik le nak kaver mata dengan tangan..serupa tak yah tengok je..

so back to the topic..pas dah sampai kat Low Yat, kitaorg gi cari amenda ntah ~ PS3 kowt..n media player..jangan le tanya aku apa fungsi 2 menda alah ni..idok aku tau..aku folo je mr hubby ke situ..mr hubby memang tempat feberet dia Low Yat tu..kat situ mr huby memang suka cari barang2 komputer le, hp le @ apa2 gadjet I.T..masa kitaorang gi situ minggu lepas kitaorang duk cari salah satu 2 menda alah yang aku mention kat atas..cari punya cari punya cari punya cari..lotih kaki berjalan..bila mr hubby stop kat mana2 kedai nak tanya, aku pun sibuk duduk kat kerusi situ..hehe..kadang2 aku tengok saja je mr hubby tanya banyak2 kat salesman/salesgirl situ sebab bagi chance aku duduk sat..penat kowt turun naik, turun naik walaupun ada eskalator..penat memusing satu floor ke satu floor..

cari punya cari yang kitaorg beli :D

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
kamera..kitaorang punya kaler silver..hehe..x kena mengena..cari menda lain, yang dapat Sony Cybershot ni..hamikk..
memang dah lama planned nak beli kamera sebab kamera yang sebelum ni dah rosak..

You Might Also Like

4 Comment

  1. Replies
    1. Lyza,akak dh inbox ko harga kamera ni..x mo mention kat sini..nnti bocor rahsia..hihi

      Delete