Exam

13:19

Harini tuan blog, ada kat UKM Bangi..ada exam..repeat word & powerpoint..excel setel, LULUS..tanjat gegirl masa tgk result..aik, excel LULUS..masa amik exam ni festime bulan 3 haritu, aku paling tak konpiden tang excel ni ar..yg konfiden gilerrrrr word, powerpoint..sekali tengok result..tanjat skejap..harini repeat utk 2 yg aku mention tdi..word dh setel..tengok soklan tadi, sume boleh jawab dengan yakinnye..ngeeeee..tapi tak tau ar result camne..wait n see..tadi lepas exam word, berborak dengan 2-3 orang..dorang cakap soklan yg kali ni mcm susah je..aku senyap je le..w/pun dalam hati, 'eh aku rasa macam senang je..especially soklan no.1 yg aku jawab'..tapi tak nak le eksen plak, ckp dengan orang senang..so aku senyap je..malas nak komen lebey2.kita tunggu result..tapi honestly kalau tanya aku, bagi aku senang (cewahhhh..nak jugak berlagak tu dlm blog..hihi..tapi x tau ar resultnye camne..hope LULUS)..Aamiin

Petang ni powerpoint plak..tak tau ar soklan senang ke susah..tapi soklan dia rasa aku sama je, klu tengok pda sub2 topik yg kena buat.cuma as P.A. jarang guna powerpoint, tu yg terkial2 nak cari icon2 yg berkenaan utk buat kat powerpoint..hopefully soklan dia senang ar nak buat..for info exam I.T. ni ada 2 soklan je utk word,excel & powerpoint tpi dlm 2 soklan ni ada sub2 topik dia, kita kena buat dalam masa setengah jam..maksud aku 1/2 jam utk word,1/2 jam utk excel & 1/2 jam utk powerpoint..idok le combine tiga2 tu dalam masa 1/2 jam..jenuh ko nak menyiapkan sume tu dlm masa 1/2 jam..nampak je macam senang..diulangi yea macam senang tapi try buat tengok..tpi klu yg mana mmg pakar I.T., tak yah 1/2 jam..10 minit dah siap kowt..macam aku ni mmg terkial2 le..tu pun klu ada yg aku rasa macam susah, aku skip.. ;)

okey le, malas nak citer pasal exam..aku jawab je la kang yang termampu..doakan aku LULUS, tau.. Aamiin..

Sementara nak tunggu pukul 2.30 ni start exam, nasib kat sini ada tempat lepak macam library..siap dengan plug lagi..laju aku caj tab aku yg bateri dah nak kong ni..dari tadi aku usha je mana nak caj..sekali tengok2 bilik ni boley duk lepak..kalau ku tahu, dari tadi aku masuk..ni masa dorang tengah exam excel, aku ni duk le termenung kat depan lab komputer..

You Might Also Like

0 Comment