Teratak Eiza

10:46

Kenapa malas sangat ni nak update blog sendiri pun susah..bz benor aku pun..kalah PM ..hehe..sebab tak de topik aku nak membebel kat sini..aku nak share sikit hasil kreativiti aku semalam..sapa fren ngan aku kat FB, nampak kot aku post..aku pun tak sangka boley menghasilkan something yg cantik cam tu (haha..perasannya..tak tau ar pada korang, tapi untuk aku cantik le..Mr Hubby pun cakap cantik, ada apa ntah Mr Hubby sebut semalam cam artistik kowt..hehe..)aku pun cam kagum boleh kreatif cam tu..aku buat cover page untuk FB Bisnes aku pun, tak cun cam tu..

al-kisahnya makcik aku text aku semalam mintak aku buat banner coz dia dapat meniaga kat Bazar Ramadhan..Dia nak letak ar banner kat gerai dia tu so memudahkan orang nampak baper hinggit dia jual kuih muih, bubur..Nak pomot sikit makcik aku meniaga Bazar Ramadhan kat Bandar Country Homes, Rawang..kot2 sesapa duk area Rawang gi Bazar Ramadhan nampak banner kat bawah ni,makcik aku le tu..nak nengok tak hasil aku yg cun melecun tu..hehe..tadaaaa

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
 V
V

Cantik tak, Cantik tak..nak tempah..hehe :D

You Might Also Like

2 Comment

  1. cantik la fieza.. leh jadi designer ni.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kembang kuncup idung kena puji ni..hehe

      Delete