Buat duit,buat duit..

16:20

Tadi terbaca kat blog INTAN BERLIAN pasal buat duit ni..menarik,menarik..ai kan mata RM..terus laju2 klik kat blog intan berlian..baca,baca n baca..eh, cam menarik ni..senang je keje dia..cuma perlu LIKE & SHARE, COMMENT & kita akan dibayar..tak banyak pun jumlah bayarannya tapi kalau dikumpul hari2 banyak jugak..cukup $30 boleh cashout..daftar2 je dah dapat $2..nak cukup kan $30 rajin2 le kita buat job..so hari2 le kena refresh kat Assign Jobs yeak..dengar2 ada blogger, dah dapat duit dari Assign Jobs ni dalam masa 2 hari je..wah,laju kowt..tak caya, korang baca ar kat SINI.dari info katanye Assign Jobs ni, Malaysia punye..

sangat teruja okey kalau melibatkan duit ni..hehe..sesapa pun teruja kalau gilerrrr senang dpt duit ngan LIKE & SHARE, COMMENT..dah tu je..okey aku bagi ar tutorial sikit..cewah,nak bertutorial bagai..

Nak daftar klik SINI..pas tu klik yg aku bulatkan tu

Lepas dah joint, korang boley ar check job yg ada..aku joint tadi ada 4 jobs tapi 3 aku dah buat, ni yg tinggal 1 belum buat lagi..

3 jobs yang aku dah setelkan. So dah di check oleh pihak sebelah sana & di bayar tapi belum cukup lagi ar $30, kena cari lagi..hehe..Hari ni ada 4 jobs je..
eh, lupa lak nak inform lepas korang dah buat setiap job, kena PRINTSCREEN yea job tu sebagai bukti korang dah buat & dapatkan link kat ImageShack..pas tu masukkan link macam kat bawah ni..

Lepas dah buat job, printscreen job tu & dah dapat link kat ImageShack, klik button hijau >> apply for this job

lepas klik button hijau tu, akan keluar camni..korang letak le link yg dah dapat kat ImageShack & submit..setel..tunggu je la..lepas kita submit tu mmg pending..tapi kalau dah okey,pihak sebelah sana dah check mmg betul kita buat jobs tu..akan keluar mcm gambar no.3 kat atas tu..
so lepas tu kita sesama kumpul la sampai cukup $30 boley cashout..klu ada job lagi kita repeat je la, boley jadik income tepian kita..hehe

if ajak kengkawan, dapat $1..kita masukkan e-mail kengkawan & dorang joint, dapat $1..

You Might Also Like

4 Comment

  1. ehe..akak pun tgh mencuba nie..ehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba kak, jgn x cuba..sonang je jobs nye..hehe

      Delete
  2. Buat setiap job? Macam mana tu? Tadi dah bukak tp tak paham satu pun..cer explain kn ckit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sonang je teena..pilih 1 job yg awk nk..klik kat link job tu..ikut le arahan dia..klu dia suh like kat page tu..awk like..lps dh like buat printscreen yg membuktikan awk dh like page org tue..dh buat printescreen, gi kat image shack, download printscreen yg awk dh buat tu,pas tu amik linknye..then copy lak link tu kat ruangan cam gmbor no.5 tu..sonang je..klu x paham gak, nnti akak try buat entry..

      Delete