Terpengaruh dengan EiDA :D

16:12

Tadi baca kat blog EIDA pasal photobook kat Pixajoy ni..murah pulak tu..ada offer 10 hengget jer..terus terpikat nak beli gak..nak try berphotobook jugak le..sebelum2 ni baca kat blog2..macam best je..and kebetulan aku kan mmg suka decorate/design gambar..so nak try le photobook,meh aku uji tahap kekreatifan aku..sebelum beli tadi duk cari gak nak letak gambar apa..cari punya cari..jumpa gambar honeymoon kitaorg masa tahun 2008..seingat aku tak pernah cuci gambar2 tu..sume duk dalam pendrive..so boley ar aku buh kat photobook ni..tak sabor nak explore photobook..i likeeeee..ngeeeee..tapi apapun aku kena explore Editor-User-Guide dulu..ai kan baru lagi dalam bidang photobook2 ni..

You Might Also Like

4 Comment

  1. Replies
    1. hah..harussss try berphotobook jugak Aj..akak pun dah terpengaruh ni..hehe

      Delete
  2. hekhekhekk.. saya tak bersalahhhhhhhhh ;p

    ReplyDelete