Menenami Mr Hubby

13:36

Hari ni plannye nak cuti sebab temankan mr hubby attend interview @ Jab.Perdana Menteri, Putrajaya..tapi sbb tadi mr hubby habis interview awal, cancel cuti..lepas interview tadi terus balik umah coz ai pakai baju nak gi jenjalan..kata nak cuti,kan..tapi sebab tak jadik cuti, terus balik umah,ai tukar baju gi ofis..mr hubby mmg pakai formal le sbb dia attend interview..pukul 11.22pg smpai ofis..kalau lebey 4 jam, kena amik cuti..sebab tadi kurang dari 4 jam, me & mr hubby masuk le opis..kitaorg kan pekerja cemerlang..ngeeeee..story pasai interview @ Jab.Perdana Menteri tadi, ada story tak best..erm, tak pe lah..anggap le macam test attend interview di Jabatan Kerajaan..tadi masa nak daftar untuk masuk ke Jab.Perdana Menteri, 1st time kan..rasa cam jakun jap sbb kat kaunter pendaftaran siap kena tangkap gambar bagai..kita kena bagi i.c. & dorang akan suh berdiri mengadap kamera..then,dorang tanya nak ke blok mana?aku inform le nak ke Blok B8 coz teman mr hubby attend interview..kalau nak kelentong cakap aku interview, cam tak logik le kan..dah aku pakai baju macam nak gi jenjalan..staff kat kaunter tu tak cakap tak boley nak teman kalau attend interview..so dorang bagi aku limit untuk duduk kat kafe Blok B2 shj....aku pun okey je lah,x kan nak nunggu kat kaunter tu jer..lagi bohsan..lepas amik pas masing2..aku ke Blok B2 & mr hubby ke Blok B7..


Limit aku boley masuk ke blok B2 saje..

masuk kafeteria, terus tengok menu kat situ..nasib ahkak keje gomen gak, tak de la macam jakun sgt kafeteria gomen..cuma beza nya kafeteria kat c2, staff kafeteria yg amik makanan..so kita pilih je menu apa yg nak..kalau kat ofis aku ni, ko nak makan ko buh le sendiri dalam pinggan/mangkuk..tadi pilih punya pilih, menu feveret ai :D

Lontong..murah je..total RM2.80 termasuk air..

You Might Also Like

4 Comment

  1. Sedapnya lontong tu...
    Eh murah ye kak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boley ar..hehe..a'ah murah kot sbb klu kat ofis akak ni pun rasa nye rega rm3/3.50 1 mangkuk..

      Delete
  2. Replies
    1. Alamak ibu mengandung tengok pulak gambar makanan..kalau mengidam, sila le cari lontong wktu siang2 hari..nnti baby hello2 tengah2 malam suh cari..hehe

      Delete