nak stop biz on9?

20:46

eiiiii..stress la haku bile jadik something yg kita x expect bile buat biz on9 ni..rasa give up je..malas nak buat sales..rasa nak stop je buat biz on9 ni..menyampah,mencik sume ada..aku cam fobia je nak bukak fb ku yg itu..ni yg aku update blog..meluah ketidakpuasan hati dlm blog..nak story ngan mr hubby,takut kena marah balik..huhu..haritu dh jadik..ni macam nak jadik lagi sekali jerrrrr..stress le ahkak klu asik kena macam ni..x larat nak tanggung kerugian..so patut ke tak aku stop je biz on9 ku ini......hmmmmmmm..

You Might Also Like

6 Comment

  1. hye chinta hati..:)
    actually memang byk cabaran dlm online biz ni..:) tambah2 jika kita wat dropship n tak simpan stok.. first nk kena konfirm stok,second nk kena make sure customer dpt brg yg dioder...third nk kena pastikan brg tu dlm keadaan baik.. sy pun byk kali alami kerugian, item dijual xda untung lgsung, n ada juga tepksa ganti semula coz brg sampai dlm keadaan rosak..:)
    tp yakinlah,if kita kuatkan semangat, pasti berjaya, :) walaupun sy skrang takda la smpi lg ke tahap itu,tp bila tgk kawan2 berjaya,semngat tu dtg..;)
    so, if rasa mampu n snggup,why no teruskan..;) tp takpe,amik masa untuk kembali bersmngt..:) try search strategi2 lain gak..gudluck..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu zaxx..bile ada masalah2 cam ni,rasa give up je..tak pe la,inshaallah cuba bertahan..yelah, bukan senang nak jadik senang,kan..mesti ada cabaran..

      Delete
  2. kuatkan semangat...mg ada sinar sebalik mendung

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaallah..cuba kuatkan semangat..tima kaseh mama mia

      Delete
  3. teruskan. rezeki tu.. klu bleh study kelemahan pd kegagalan lalu. jgn lupa cri market n method yg lain jika rasa ada yg xkena pd biz ni. jgn give up. usaha tangga kejayaan. maklady doakn sukses slalu. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kaseh ML..pengajaran & pelajaran pd diri sendiri bile ada masalah2 cenggini..klu x de masalah cam ni, kita x belajor..

      Delete