Mood Ghajin

14:52

Mood tengah ghajin mengupdate blog..kalau datang time malaih,x dapek nak nolong aihhhh..nak bukak blog pun malaih..ngeee

okey le, aku nak promote barang chintafiezzshop..tak de paksaan, kalau korang minat nak tengok leh ar klik link kat bawah gambor tu..aku letak gambor bagi korang tertarik nak tengok yg lain (dalam erti kata lain,paksaan..masuk gak blogshop aku..hahaha) jangan mare..

Sekarang kan musim orang ber'peplum' bagai..so ni peplum yg chintafiezzshop jual..1 set baju & kain..Harga..hmm,tak leh bagitau..masuk sendiri ke blogshop aku..hehe..ala,jangan le tensi..gurau2 jer..rega dress peplum ni RM150 (dah masuk postage)..stok tak banyak so sapa cepat dia yang punya..Dress peplum moden ni diperbuat daripada kain lycra lembut yang berkualiti tinggi, tak perlu lining dan mempunyai hiasan manik dan warna yang menarik
Dress Peplum
Yang kat bawah ni pulak, Admire Dress..mmg sangat cantik in real..Highly recommended!! FREE SIZE FIT S-XL, Material : LYCRA,Harga : RM77 (SM) & RM80 (SS) termasuk postage 
Admire Dress


Okey, yang ni pulak Buttons Jacket..Butang tu aksesori je..boley ar nak pakai kat opis @ gi jenjalan..nak nmpk stylo mylo sikit..Harga : RM50 (S) RM53(SS) Free Postage
Free Size Fit From S to L, Material Rough Cotton..
Buttons Jacket
tue je la, kalau nak tengok kaler lain or korang nak tengok dress lain ke,skirt ke,beg2 ke, gi masuk blog aku yg 1 lagi ni ..chintafiezzshoppe @ add aku kat fb Chinta Hati (chintafiezzshop)

You Might Also Like

0 Comment