horey,horey..horey,horey..bergumbira

16:27

Rilex je duk kat opis..maklum ar bos cutiiiiiiiiiiii lama..next week friday baru bos masuk keje balik..kalau bos ada, adoiyai kelam kabut..jap jap suh tepon sana,jap jap gi suh tepon sini pulak, jap jap lagi sinun pulak..kdg2 kena taip surat le, check itu le ini le..dah le dia sangat detail..aku rimas org jenis detail2 ni..(eh, aku kan P.A. dah sah2 tu keje aku..hehe)..Tadi ada sorang staff tegur aku 'berseri-seri muka ko, bos tak de'..aku senyum smpai ke telinga staff tu ckp cenggitu..mau tak senyum smpai ke telinga,bos tak de..semalam pun ada sorang lagi staff kat sini tanya 'akak, tak boring ke boyprend tak de?'..'boring tak..rilex yea..kalau SUB ada rungsing..rimas akak'..syok bos tak de..cuti lama..ikutkan dia nak cuti smpai habis bulan ni tapi hari jumaat tu lak ada perjumpaan dengan persatuan so bos aku kena attend le..fuh,mmg syiok le bos cuti..lagipun bos aku ni jarang cuti..elok pun dia cuti..duk kat umah ke,bawak famili gi vacation ke....' SUB, hal ofis no worry..ai handle..bos cuti le lama2' :D bukan aku je yg syiok bos cuti ni..staff2 lain pun sama..

You Might Also Like

0 Comment