From Italia

13:48

Dapat souvenir dari Itali.....kelas ko...nak gi sendiri, tak mampu..dapat souvenir pun jadik le..hehe..kecoh tul la..dapat keychain & coklat cinonet je pun..sampai nak tulis kat dalam blog..apa kes????saja je nak velagakssss sikit..ingat senang ke time orang tgh coti2 tu ingat kat kita, sudi beli kan souvenir..tima kaseh la kat timbalan bos..banyak duit dia..selalu dengar dia gi coti2 kat oberseee..x main dalam msia ni..aku mampu bercoti dalam msia jerrrrr..eh, rasa cam lama tak coti2 msia ngan mr hubby..'syg....jom kita gi coti2..nak tak?'.. :D kalau cakap kat mr hubby ni, mesti dia act buat2 tak dengar..buat2 tido ke..pas tu kan ayat dia kan 'apa dia sayang.sayang ada cakap apa2 yeak tadi'..sebenornya dengor, saja je act tu.. :D hmmm..tak pe la, duk umah je la..save budget..ngeeeee





You Might Also Like

2 Comment

  1. Replies
    1. harusssss..tetiba cam 'perak' je ghupenye..pdhal key chain & coklat jer..tak pe yg penting kat key chain tu ada tulis 'ITALI'..haha

      Delete