Cuak aku

16:58

tadi bukak2 je fb Fieza Sani..maklum le sejak berbiznes ni (nak selit gak tu..hehe), aku jarang bukak fb ni..byk online kat fb Chinta Hati tu je..okey, berbalik pada story aku bukak fb Fieza Sani tu terkezut jap aku..ada sorang member aku update kat wall dia macam kat bawah ni..

aku klik2 kat link tu, terus keluar profile aku..eh,nie apsal pulak..bile pulak la polis bkt aman cari aku..aku tak buat apa pun..mula2 nak komen je status member aku ni tapi sogan le plak..kang org lain baca..sapa yg malu,ahkak jugakkk..so aku pm je ngan member aku ni..sekali dia reply, dia cakap tu gurauan je..dia pun terkono..sesapa bukak je link tu terus ke profile fb memasing..adoiyai, cuak jap aku..aku dah wisau..pikir memacam..fuhhhh..hai,memacam hal fb ni..'boley bergurau pulak'.. :D

You Might Also Like

7 Comment

  1. Replies
    1. penah jugak..saya festime..tu yg cuak kejap..hehe

      Delete
  2. wina pun cuak jugak sekejap td :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wina pun sama jugak kena..kan,terkono den..hehe

      Delete
  3. Salam, sabar je la, gurauan yg mbuat terkejut. Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
    2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    ReplyDelete