Bawak adik ker??

12:56

Semalam al-kisahnya lepas mr hubby amik aku kat ofis, kena gi ofis mr hubby balik sebab mr hubby kena o.t.. aku okey jerr la.. sebelum naik ke ofis mr hubby, kitaorg gi makan kat kedai mamak area ofis mr hubby tu..sampai2 jer, mr hubby parking moto & terus jalan dulu dari aku..masa lalu depan 1 meja ni, ada le beberapa org lelaki & sorang pompuan tengah duduk lepak2, pas tu tetiba mr hubby hulur tangan dia (maksudnye suh aku pegang tangan dia)..aku okey je..pegang tangan mr hubby..cewah,cam masa bcinta lak..hihi..pas tu salah sorang dari lelaki kat meja tu cakap 'sani, bawak adik....bla,bla'..aku tak ingt sangat yg part blkg tu..yang aku ingt 'sani, bawak adik'...hehe..dalam hati, muda nye aku..haha..ghupenye yg duk kat meja tu ofismate mr hubby..dorang ingt aku adik mr hubby..hehe..terasa diri ini muda.. :D masa kitaorg dah abis makan & nak gerak naik ke ofis mr hubby, kena lalu kat meja dorang ni jugak & again lelaki yg sama ckp 'sani, bawak adik gi mana ni?'..hehe..aku sonyom je lah..cian mr hubby ku itu..mentang2 bdn dia besor, dorang duk kutuk cakap aku ni adik mr hubby..ala, benornya dorang tau aku ni wife mr hubby, saja je cakap cenggitu..nak usik aku ler tu..tapi yg penting, ahkak kelihatan muda dari mr hubby..haha

You Might Also Like

4 Comment

  1. Kelihatan muda sentiasa ye ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ros_reeza : badan tecik molek je,tu yg nmpk muda jerrrr..hehe

      Delete
  2. mestilah nampak muda kan kan..heheheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wieyna..betul,betul,betul :-) setuju sgt

      Delete