Perlukan Bantuan #2

15:56

Entry sebelum ni aku ada mintak pertolongan dari rakan2 blog sebab blog aku yg 1 lagi tu tak de button 'JOINT THIS SITE' untuk sesapa yg nak follow blog aku tu..tadi aku pasan, dah ada yg button tu..betul la mcm ada salah sorang member blog aku ckp, mebi line tenet kat ofis aku ni tak baper okey..tadi tengok2 ada jap button tu..pas tu tak de lak..so mebi line tenet kat ofis aku ni tak baper stabil tu yg bila aku view,jadik cenggitu..tapi tak pe la,small the matter je..so sudi2 kan la singgah ke blog chintafiezzshop tu..just klik kat sidebar belah kiri blog ni :D

You Might Also Like

0 Comment