Ingat aku menipu ke????

10:10

Bos aku pepagi lagi dah mesej,aku belum mandi lagi hokayyyy..bos aku suh booking keta..dia & sorang lagi pegawai nak gi buat lawatan tapak kat kilang yg menteri kitaorg nak melawat next week..program ni bahagian aku yg organise..then, sampai ofis aku terus le bagitau ngan sorang officer yg in charge untuk booking kereta ofis..tapi dia bagitau keta ofis tak de..satu ke Johor,satu ke Putrajaya..tapi bos aku ni ko tak boley cakap 'TAK'..dia tak leh tima perkataan tu..ko arrange le camne pun,janji dia dpt gak..officer ni kena arrange jugak le jnji dpt keta ofis..tapi yg aku tak boleh blah ayat officer ni, dia tanya 'bila bos bagitau nak guna keta pagi ni?'..aku ckp terus terang le pagi ni baru bos mesej aku..aku cakap tak caya aku boley tunjuk sms tu..then dia cakap bukan masalah tu..ahhhh,aku tak kira..macam saja je nak cari salah aku..mcm kenkonon bos suh booking keta dah lama tapi aku yg baru bagitau pagi ni..hellooooo..excuse me..aku bukan macam tu yea..i'm not perfect tapi aku kalau bos bagi arahan, terus buat on the spot..sbb kalau aku buat lambat2..nanti aku terlupa..so macam kes ni, mmg sah2 bos baru mesej pagi ni..tak caya,aku print out sms bos tu..aku attached sekali ngan borang booking keta..hah,ngan aku jangan nak cari pasal..berani kerana benar..takut kerana salah..apa,ingat aku menipu kerrrr?

see..bos mesej aku pagi ni yea..tengok tarikh mesej harini..
 

You Might Also Like

2 Comment

  1. tah! wat pe nak tipu2..bukan dpt ape pu... isk2 dowang ni.. tipu tak pe... sabar fieza...
    cuti ke ari ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la..x koser nak nipu2..hari ni koje..mggu lps dah cuti..eMMe,cuti ke?

      Delete