Pool Side

12:55

1st time gi kenduri buat kat sebelah kolam..kelas kooo.jakun jap aku..al kisahnya malam smlm pas gi umah mak aku, kitaorg attend majlis kesyukuran & akikah 2 puteri pada ofismate mr hubby.dorang duk kat kondo, tu yg buat majlis ni kat area kolam renang..yg aku cam jakun jap..selalu attend kenduri yg buat kat umah @ dewan je..tema pink ler..kata puteri,kan..makanan dia best2 gak tapi aku lupa snap gambor sbb dah lapar sgt..sampai2 tu, mr hubby & kawan dia borak2 dulu so kena nunggu le jap dorang bersembang..kalau majlis kawan aku,mmg dah buat muka tak malu gi amik makanan..speselnya ada kambing panggang & western (wedges ngan sos2 dia)..perghhh sedap kot sos yg aku amik tu tpi aku cicah ngan wedges je..daging kambing,aku tak berani nak makan..silapnya aku tak nmpk ada makanan lain,duk nampak nasi beriani je so nasi le yg aku amik banyak..aku benornya tak baper gemor nasi beriani ni tapi aku tak pasan ada menu lain, tu duk amik nasi banyak.pengajaran, next time gi kenduri tengok dulu menu apa yg ada.. :D makanan lain cam laksa (my feveret..tapi nak amik pas makan nasi,tak larat dah.perut penuh) & pencuci mulut cam buah ngan kiut muffin, kek yg pelangi tu..sedap gak kek tu..1st time try..sebelum ni ada gak aku baca kat blog some1, pasai kek pelangi ni..sekali dah rasa, baru aku tau napa org gemor benor kek ni..

tema pink..

ni la doorgift tuan rumah bagi..yeay,tempat letak pen tu mmg dah lama aku plan nak beli tapi tak terbeli2..tengok smlm dapat free..dapat 2 lagi..1 dah rasmi, aku letak kat umah..1 lagi nak bawak letak kat opis..saja tanya mr hubby dia nak bawak 1 ke opis ke..sah2 mr hubby tak mo..hehe..saja macam omputih cakap 'sweet mouth'..kalau melayunya 'manis mulut'..hehe..

cenderamata dari tuan rumah


You Might Also Like

0 Comment