Mencari Pengedar

17:28

As your korang tau, aku kan buat biz kecil-kecilan..jual kek2..beraneka ler..beraneka la sgt..pdhal ada 3/4 jenis je..hihi..sekarang aku & mr hubby tengah cari sesapa yg berminat nak jadik pengedar untuk kek coklat kitaorg yg kiut ni..kek coklat ni sesuai la untuk buat cenderahati majlis kawen ke,majlis cukur jambul ke,majlis tunang ke,majlis harilahir ke,majlis shower baby ke @ apa2 majlis le yg rasa sesuai nak bagi..pada sesapa yg berminat boleh komen kat entry ni / e-mail : fieza_amy81@yahoo.com @ whatsapp : 0163333046

nak bagi korang terliur sikit..kek coklat..nyum,nyum..

You Might Also Like

4 Comment

  1. moist choc ke nie fieza??

    all the best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..tq dear..wina klu ada kengkawan yg bminat nk jdik pengedar,inform saya yea :-)

      Delete
  2. eee, terliurnye tgk kek cekelat.macam mane kire tuh syg?

    ReplyDelete