chicken foldover

19:04

sesapa minat foldover boleh ler print out coupon ni..aku n mr hubby dah try beli tadi, mmg confirm betul..pagi tadi aku baca kat fb mc 'd, ada yg ckp tak dapat beli.so balik kje tadi, kitaorg try singgah mc'd, mmg betui ar beli 1 free 1..ikutkan org yg tgh TTC cam aku ni, tak digalakkan mkn fast food tapi aku tgh rileks2 kan diri dari TTC so belasah je la.. hihi..

You Might Also Like

4 Comment

  1. eh betul ke dapat free.nak cuba jugalah. thanks untuk info ni ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mummy,betul..smlm saya & husband try beli kat Mc'D area umah kitaorg..mula2 tunjuk kupon ni kat staff Mc'D tu,dia terus angguk..apa lagi smlm kitaorg berbuka ngan foldover ler..hehe

      Delete
  2. pndai je mekdi ni..bln posa dia ofer gini..bln posa takat mna org larat nk telan...ehehhe

    ReplyDelete
  3. fini : masa berbuka tu,jgn makan nasi bebanyak..lepas perut dah lega2 sikit, baru sumbat foldover lak..hehe

    ReplyDelete