Bila bersalinnya?

09:53

apahal aku ni,mengandung tak..tetiba tajuk entry 'bila bersalinnya?'..sebenornya, meh aku story ckit..kan masa bulan posa ritu yg aku tiba2 emo tak tentu pasal sebab dapat tau biras aku pregnen 3 bulan sampai meleleh ayaq mata aku ni..tadi aku tengok adik ipar aku upload gambar latest dorang somi isteri kat fb..so aku komen ler kat gmbor tu..pertanyaan seperti tajuk entry..hmmm, aku dah okey..no worry..dah boleh tima kenyataan..aku tanya macam tajuk entry ni sebab dalam gambor tu dah obvious tang perut biras aku, memboyot..hehe.rasa aku mebi kandungan biras aku ni dalam 4 bulan..meh, aku share  gambor adik ipar aku somi isteri, cilok kat fb (jangan mare, lang)..cer korang tengok tang perut tu,kan dah nmpk kebuncitannya..nak tunjuk kebuncitan aku, lemak banyak ler..kang korang tengok, pakat2 gelak ramai2 pulak..haritu pun aku pakai dress terpaksa cover ngan cardigan + tali pinggang yg comey sbb nak tutup kebuncitan tang perut aku ni..mr hubby ler jadik pereka fesyen jap..ish, dah terkeluar topik ni..eh,eh kiranya aku & mr hubby nak jadik mak long & pak long ler..kalau kat perak, yg sulung pnggil yeop & isteri- yong..jadiknya ayah yeop & mak yong ler....tapi cam tak glamer jer..kalau pnggil uncle san & aunty fiz,agak2 leh tak?hehe..


Note : baru sat2 tadi adik ipar aku reply komen kat fb pasal pertanyaan aku cam tajuk entry ni..insyallah,edd : 20 Februari 2013..gender..tak tau lagi..bulan 11 baru scan..hmm baby boy @ girl yeak.al-maklum ler 1st cucu for mama (ibu mertuaku) & 1st anak sedara sebelah mr hubby.tapi tak kisah la janji sihat, sempurna & selamat to both mom & baby..

You Might Also Like

0 Comment