Yeay,yeay..alhamdulillah

08:03

Alhamdulillah..rezeki,rezeki..

You Might Also Like

8 Comment

  1. semua negeri dapat ke? dengar2 cam penang xdapat hu3

    ReplyDelete
  2. sue : oo yea ke..akak tak tau le pulak pasal tu..ingtkan sume k/tgn kerajaan termasuk yang negeri-negeri..

    ReplyDelete
  3. Sue,
    Penang nak bagi lebih kot..hehe

    ReplyDelete
  4. Cik Puan Tipah : hehe..mebi kot..

    ReplyDelete
  5. seronok bila dgr... dapatlah topup untuk kahwin ni...

    ReplyDelete
  6. anakpakshaikh : oo..bakal pengantin ke..okey le tu,dapat jugak..rezeki..

    cik rongoks : meh le keje ngan kerajaan..w/pun bonus tak byk macam private, tapi boleh la..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 187 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete