Susu Kambing + Pati Kurma

15:49

Hari tu post pasai wife Nabil RL dah pregnen hasil dari minum susu kambing blend ngan kurma..Hari ni lak,aku nk citer pasai susu kambing gak tapi ngan pati kurma..ni utk.org yg malas cam aku nk blend..btw,aku hepi coz dah 2 hari mr hubby minum susu kambing lepas minum tu saja je dia buat bunyi 'embekkkk'..hehe.skrg misi nk tmbh stok lagi & nk cari pati kurma..ada kakak kat ofis aku ni citer,sebelum ni gap antara anak pertama ngan kedua dia 5 tahun..so,antara usaha dia nk dapatkan 2nd baby dulu ialah minum pati kurma..dia minum pati tu je.x de tambah susu kambing..rezeki dia,lekat..skrg kakak tu tengah preggy anak ke-3..so,aku pun nk cari jugak ler nnti..tpi kat ne yeak nk cari pati kurma ni..aku tengok yg jual online,agak mahai gak..bukan ler berkira tpi kalau ada yg jual berdekatan ngan ofis aku ni,senang ler nnti nk repeat beli..ops,baru teringat sebelum ni ada sorang member blogger bagitau aku pasai ni masa dia usaha nk dpt baby.dia amakan susu kambing + pati kurma.alhamdulillah, member ni baru je bersalin..congrats to PurpleSakura. Sesapa tau x mana nk cari pati kurma macam gambar kat bawah ni area K.Lumpur..Selain dari tu, from group yg aku joint utk TTC ni,ada beberapa org ahli yg berjaya preggy amalkan minum susu kambing + kurma..ada yg beli susu kambing yg dah campur sekali ngan madu,kurma brand hi-goat..ada yg minum susu kambing ngan kurma..wah,lagi semangat aku nk try sbb ada beberapa testimoni yg membuat pengakuan berjaya.x pe la,aku cuba je..hari tu tetiba mr hubby volunteer nk minum susu kambing..dia cakap,mana le tau kot lekat.insyallah,sayang..kita usaha je.. :)



You Might Also Like

3 Comment

  1. xpe2,usaha lagi. Usaha smpai berjaya k. InsyaAllah

    ReplyDelete
  2. klu x silap gulsan pun ade pati kurma..

    ReplyDelete
  3. sara..tq,tq..akan ku usaha sehingga berjaya..insyallah..

    sizuka..owh brand gulsan tu pun ada pati kurma jugak ke?selalu kalau cari dlm.google,brand yg macam gmbr kat atas je jumpa..x pe,x pe..nnti saya cari..tq

    ReplyDelete