Segmen "Saya sayang blog saya sebab..."

11:03


okey,okey..skrg aku mmg suka masuk segmen sbb nk tambah kenalan2 baru dikalangan bloggers2..sorry,kalau ada yg boring baca entry aku asik masuk segmen & GA..jgn mare yeak..kali ni segmen ni macam tajuknya ler..aku sayang blog aku sebab aku nak kongsi pengalaman aku & mr hubby dalam usaha kami untuk mendapat zuriat kami sendiri disamping tu aku tulis jugak semua citer2 dalam kehidupan harian kami termasuk la percutian,resipi2 masakan yg aku cuba,luahan perasaan aku & boleh dikata semua le berkisah pasal kisah aku n mr hubby..tue pasal kat header blog aku 'FiezaSani Story'.gabungan nama aku n mr hubby..hehe..okey tu je..so tuan punya blog ada letak syarat untuk tag 2 org kawan,kalau lebih pun x pe..jadiknya kat sini aku nak tagged member aku spt.dibawah..korang jgn mara yea..kalau nk joint jugak,klik je kat header atas ni..

You Might Also Like

8 Comment

  1. salam,
    Awak ni tiub tersumbat ke normal?ekcel idulu sy pernah pregnant lua rahim..bile dok operate,kene potong sebelah tiub dan tiub lg sat utersumbat..tp doktor bersihakan(maybe manual dah alang2 operate)..try tnaye doc kalau operate bole htak utk cuci tiub tu..
    lepas cuci tu,dlaam 2 bln saya pregnant,alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. salam..oo yea ke..saya dah buat hsg..tiub kanan saya okey cuma belah kiri sempit..masih dlm.treatment ngan dr..hari tu dr dh provide clomid tapi x berjaya.so dr dh inform kalau x menjadik ngan clomid,proceed iui..

    ReplyDelete
  3. as-salam..syieda datang folo akak semula.. -.-

    ReplyDelete
  4. Hye sweetie. Safiena datang berkunjung. Dari segmen yang sama. Jemput datang blog.

    Link Entri
    http://www.pinkizluv.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab/

    All the best and happy blogging :)

    ReplyDelete
  5. hai Alynn,Rafflesia & Safiena..tq bw here..done bw to blog korang jugak

    ReplyDelete
  6. Salam , sya bw cnie
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini dan follow..
    dr segmen yang sama..

    jemput singgah, follow sekali..
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    ReplyDelete