Total Pageviews

Segmen "Saya sayang blog saya sebab..."

11:03


okey,okey..skrg aku mmg suka masuk segmen sbb nk tambah kenalan2 baru dikalangan bloggers2..sorry,kalau ada yg boring baca entry aku asik masuk segmen & GA..jgn mare yeak..kali ni segmen ni macam tajuknya ler..aku sayang blog aku sebab aku nak kongsi pengalaman aku & mr hubby dalam usaha kami untuk mendapat zuriat kami sendiri disamping tu aku tulis jugak semua citer2 dalam kehidupan harian kami termasuk la percutian,resipi2 masakan yg aku cuba,luahan perasaan aku & boleh dikata semua le berkisah pasal kisah aku n mr hubby..tue pasal kat header blog aku 'FiezaSani Story'.gabungan nama aku n mr hubby..hehe..okey tu je..so tuan punya blog ada letak syarat untuk tag 2 org kawan,kalau lebih pun x pe..jadiknya kat sini aku nak tagged member aku spt.dibawah..korang jgn mara yea..kalau nk joint jugak,klik je kat header atas ni..


You Might Also Like

5 Comment

  1. salam..oo yea ke..saya dah buat hsg..tiub kanan saya okey cuma belah kiri sempit..masih dlm.treatment ngan dr..hari tu dr dh provide clomid tapi x berjaya.so dr dh inform kalau x menjadik ngan clomid,proceed iui..

    ReplyDelete
  2. Hye sweetie. Safiena datang berkunjung. Dari segmen yang sama. Jemput datang blog.

    Link Entri
    http://www.pinkizluv.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab/

    All the best and happy blogging :)

    ReplyDelete
  3. hai Alynn,Rafflesia & Safiena..tq bw here..done bw to blog korang jugak

    ReplyDelete
  4. singgah sini dan follow..
    dr segmen yang sama..

    jemput singgah, follow sekali..
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

    ReplyDelete