Not in the mood for BBT

17:29

Honestly,rasa cam malasnye nk berBBT cycle ni.nak tunggu je jumpe Dr bulan depan & proceed to next step iaitu iui..tapi memandangkan dah terbesa bangun je pagi2 amik suhu, gagahkan jugak diri..pas tu tadi ada terbaca kat group fb BBT Ratuhatiku,ada sorang member dlm. group tu masih konsisten amik suhu w/pun dah CD93 & dia masih belum menemui cik 'O'..napa le aku x mencontohi dia..sbb aku rasa give up tu 2 cycle sebelum ni aku dah 'O' pada CD18 & CD24..hari ni aku dah CD25 & not yet 'O'..dengan suhu yg rendah sgt2..selalunye nk 'O' suhu kita akan menurun tapi aku dah 2-3 kali suhu turun yg sgt rendah..xkan le aku 'O' 2-3 kali lak..tadi borak2 ngan member ni,dia ckp x kejar dah 'O' cuma dia saja nk share graf dia yg pnjg utk.bagi semangat kat kengkawan lain pulak n dia ada le bagi kata2 semangat kat aku jugak...tq mama Miza Ros..akceli 2 cycle yg aku 'O' tu sbb aku on clomid tapi cycle baru ni aku cuma amik asic folic & minum pati delima je..x pe la,apa pun aku redha je..w/pun rasa cam malas giler nk berBBT,aku cuba merajinkan diri & mencontohi mama Miza Ros..for info,kat group fb BBT Ratuhatiku,kami menggunakan panggilan 'mama,mami,ummi,bonda & seangkatan dengannya' dpn nama masing2..bila kita selalu sebut , kira dah macam satu doa so hope 1 day kami kat group tu dpt bergelar mama,mami,ummi,bonda pada anak2 masing2..insyallah..amin..

You Might Also Like

4 Comment

  1. insya-allah fieza..ALLAH snetiasa mendengar doa hambanya. Chenta doakan fieza akan terus kuat dan tabah dan akan beroleh berita gembira dalam masa terdekat insya'ALLAH. Moga ALLAH permudahkan usaha semua mommies dekat RH..

    ReplyDelete
  2. Tq chenta..insyallah,saya akan cuba kuatkan semangat utk berusaha smpai berjaya..semoga semua mommies2 kat RH pun berjaya.

    ReplyDelete
  3. aquagugurl buat treatment kat mana? sy ngan dr hamid hamid.. insyaalah bulan depan atau bulan june nak wat iui gak.

    ReplyDelete
  4. Sizuka,saya buat kat spital gomen (Pusat Perubatan Uni.Malaya)..bulan 5 ni jupe Dr dulu,so buat iui x pasti bulan baper.mahai x awak buat treatment kat Dr Hamid Arsat.ada org kg saya buat treatment kat Dr Hamid gak,x pasti le dia buat treatmen yg mcmne tpi dh berjaya dpt bby..total kos dia buat treatment tu 9K-10K..

    ReplyDelete