ghupe baru

15:22

taaa daaa..my blog new look..hai,jenuh nk buat tau..klik sana,klik sini.maklum ler baru je belajar2 buat blog ni.so, terhasil ler seperti yg ditengok kat sini..baru puashati..yg sebelum ni bukan ler x puashati cuma rasa mcm ada something yg kurang..tengok blog org lain semua cun2 je..aku punye alahai..hasil kerajinan aku, berjaya pun buat..obvious mcm aku x de keje..sebenarnya smbil2 aku buat keje..biler aku x de idea, aku smbung buat keje..dh setel,smbg balik buat design blog ni..berjaya jugak aku buat..

You Might Also Like

4 Comment

  1. cantik2.. blog chenta pun xseberapa tapi kalau de masa terluang memang dok cari ilham nk upgrade blog..esp layout :)

    ReplyDelete
  2. Chenta..tq,tq..mmg jenuh nk buat mcmni.hasil duk klik2,jadik le ghupe ni.
    Legaaaa..blog chenta cntik ar..sya dpt idea dri blog chenta ler..hehe..ingt nk buat jugak yg welcome to blog mcm chenta punye..try,try..x menjadik pun.

    ReplyDelete
  3. smart la blog akak dah.. :) saya je tak sempat nk godek2..

    ReplyDelete
  4. lyza,tq2..hehe..hasil menggodek2..

    ReplyDelete