Portable heater office yang ke-3, uolls..haha..Boleh baca kat SINI, kisah portable heater office yang pertama dan kedua sis beli..Eh dah ada, kenapa beli lagi k.fiezz?haha..Kisahnya portable heater office yang 1st tu dah rosak, weiii..Adeh..Lebih kurang pakai dalam 2 minggu je lepas tu rosak. Tak pasti lah rosak apa. Bila switch on tak berfungsi. Rosak lah tu. Baru beli tau. Udah lah nak dapat haritu bermasalah sebab kurier tak hantar-hantar. Lepas tu tahan 2 minggu je lebih kurang, rosak..

Ater yang ke-2 punya mana?

Sis jual kat member pejabat sebab sis terbeli 2..Ingatkan yang satu tu tahan lah lama sekali ermmmm..Tak sampai 2 minggu, rosak terus. Nyesal pi jual kat member pejabat portable heater office yang ke-2 tu..haha..

PORTABLE HEATER OFFICE KE-3

Buka Tik Tok, k.fiezz beli portable heater office yang ke-3 ni kat situ. Harga yang ni mahal sikit sebab k.fiezz pilih seller dari Malaysia. Malas nak beli dari China, udah lah kena tunggu lama lepas tu pakai kejap dah rosak..Hat ni pun rasanya dari China juga cuma dah memang ready stock kat Malaysia. Jadi tak ada lah kena tunggu lama sangat untuk dapat. Cuma harapnya yang ni jangan lah rosak..Tunggu lah lama sikit kalau nak buat hal pun..

portable heater office

Hat ni lagi best sikit sebab boleh adjust kedudukan kipas atas bawah. 

portable heater office

Power - 800

portable heater office

Dapat free travel adaptor..Baru ni masa k.fiezz nak tutup plugadaptor mencair weiiii..Tak tahu lah benda ni  atau plug yang rosak. Patutlah sepanjang hari k.fiezz bau macam benda terbakar tapi buat tak tahu je. Rupanya adaptor ni cair..Adeh..Rosak suis. Tapi tak pasti suis tu yang rosak ke apa sebab sebelum ni pun bila guna untuk caj handphone, power macam lambat naik...K.fiezz guna suis tu sebab direct plug in bukan guna extension. Risau nak guna extension sebab banyak sangat power. Plug pc, printer semua guna extension..Itu yang guna satu suis ni free tak pakai untuk apa-apa. Terus cair adaptor sis ni. Nasib baik ada beli travel adaptor lain & memang sis stand by je letak kat office. Cuma suis tu rosak, tak boleh pakai dah.. Sis guna juga lah extension yang ada untuk pasang portable heater office ni...

Esoknya k.fiezz rehatkan portable heater office ni sehari. Memang tak guna langsung. Tahan lah sejuk..hehe...

portable heater office

Sikit penerangan untuk guna portable heater office ni..

So far k.fiezz guna ni memang rasa panas kuat lagi dari heater yang 1st hat rosak tu sebab power ni 800..Sebelum ni 400 je..Harapnya yang ni bertahan lama dari sebelum...

Harga?
RM45.60

Psstttt -  Sis tak tahan sejuk jadi tak ada pilihan memang kena beli juga portable heater office ni...Apa lah ke sejuk sangat aircond kat pejabat ni...

3 Comments

  1. nyampahkan bila pakai centralized aircond ni. masa kat ofis lama dulu pun gitu...bila dah pakai blazer bagai susahlah pulak nak buat kerja macam bibik...bila tak pakai sejuk melampau sampai kejung2 tangan

    ReplyDelete
  2. Yg dibeli oleh teman kakak, masih oke barangnya? Kalo masih, berarti lebih tahan lama juga yg itu yaa.

    Seram juga kalo adapter bisa cair begitu. Takut pula tersengat listrik atau terbakar 😅. Memang harus dicek kak, salahnya di mana.

    ReplyDelete