Jom nak share perfomance blog k.fiezz untuk bulan Mei 2023 ni. Hat bulan April 2023, k.fiezz terlupa nak kongsi kat sini. Ater busy sangat lah kan..hehe..Perfomance blog ni dari Google Search Console. Setiap bulan tanpa miss akan dapat email untuk report keseluruhan blog. 

K.fiezz suka tengok report ni sebab nak tengok entry mana yang orang suka baca kat blog. So dari situ boleh k.fiezz improve dan banyakkan lagi entry dalam niche yang sama. 

PERFOMANCE BLOG UNTUK MEI 2023

perfomance blog, google search console

Keseluruhan perfomance blog bagi bulan Mei 2023

perfomance blog, google search console
Entry yang makin meningkat orang click...

Pertama - Review movie dari Netflix
Kedua - Sharing pengalaman sendiri nak ke MyTown naik MRT
Ketiga - Jalan-jalan

perfomance blog, google search console
Carian dari Mr Google & jumpa blog k.fiezz..
Alhamdulillah, entry yang pertama tu berkongsi ilmu apa yang k.fiezz tahu. hehe..
Entry ke-2 berkongsi pengalaman tempat berkelah di KL ni..
Entry ke-3 berkongsi ilmu dapat dari Tik Tok...

perfomance blog, google search console

Entry yang paling banyak dapat click
Pertama - Entry guide naik pengangkutan awam..hehe..
Tak sangka pula ramai orang cari & baca...
Kedua - Entry cara pembelian di Tik Tok..#menghasut orang..haha..
Ketiga - Entry kos penukaran tandas..Pun ramai orang cari juga rupanya..hehe...


3 ENTRY MELEKAT DI MUKA SURAT PERTAMA GOOGLE


perfomance blog, google search console

K.fiezz berkongsi apa yang tahu saja. Harap boleh membantu ramai lagi wanita yang sedang berusaha untuk hamil (ttc)..Insyaallah..Walaupun k.fiezz sendiri tak berjaya dengan cara ni tapi rasa berbesar hati dapat bantu orang lain...Dulu masa k.fiezz nak mencari info tak banyak orang share. Jadi k.fiezz faham bila kita cari info yang kita nak tapi tak jumpa. Bila k.fiezz dah ada pengalaman sendiri ni, lebih baik kongsikan kat blog & boleh jadi rujukan pada orang lain juga..Entry lama ni tapi baru sekarang ramai mencari, mungkin sebab kat Tik Tok dah ramai orang share pasal OPK ni tapi ramai tak faham & cari lebih detail maklumat berkenaan OPK...


perfomance blog, google search console

Ni berkongsi pengalaman sendiri. Baru tahu juga rupanya ada tempat berkelah kat KL ni. Ingatkan tak ada..hehe...



perfomance blog, google search console


Dapat info dari Tik Tok, jadi kongsi kat blog untuk rujukan diri sendiri & juga orang lain..

BANYAKKAN UPDATE INFO-INFO BERGUNA, SIS..hehe...

7 Comments

  1. Tahniah Fieza ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

    Saya juga antara orang yang masih mencari info menerusi pembacaan blog. Sebab bukan semua orang ada akaun medsos - tiktok, fb.

    ReplyDelete
  2. MA pun baru belajar pasal benda2 ni... byk lagi nak belajar ni

    ReplyDelete
  3. Kakak dah pasang GSC yang terbaru ? Saya pening caranya ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ. GSC yg skr jujur pun jarang saya lihat. Selalu ada email-nya, tapi hanya sesekali nak tengok ๐Ÿ˜๐Ÿ˜…padahal sbnrnya berguna utk liat data2 tulisan kita kan

    ReplyDelete
  4. tahniah fiez.. hebat blog ni

    ReplyDelete
  5. Tahniah Kak Fiez. teruskan berkongsi yang baik-baik

    ReplyDelete
  6. Blog ini merupakan m,edia untuk kita memberi manfaat kepada orang lain...lagi ramai orang dapat manfaat maka lagi baguslah kedudukan kita dalam ranking Google

    ReplyDelete
  7. Betul, sayapun cari maklumat melalui blog.

    ReplyDelete