Masuk bulan baru, seperti biasa pengumuman top pengomen blog k.fiezz untuk bulan April 2021. Wahhh..excited sebab top pengomen untuk bulan April ni, orang baru la uolls...Tahniah Ika S selalu datang berkunjung ke blog & tinggalkan jejak (komen) kat entry-entry kat sini. 

Kalau korang yang baru nak berkenalan dengan Ika S ni, boleh klik link nama Ika kat atas ni. 

K.fiezz dah jalan-jalan kat blog Ika ni. Orangnya suka membaca. Macam dah boleh agak nak bagi hadiah apa kat Ika ni. hehe. Nanti k.fiezz cuba cari hadiah yang bersesuaian. 


top pengomen blog, fieza sani

Ika, nanti e-mail pada k.fiezz detail di bawah ni untuk proses pengeposan hadiah.

Tajuk E-Mail : TOP PENGOMEN BLOG K.FIEZZ

Nama : 
No. Telefon : 
Alamat : 

E-Mail : fiezasani2127@gmail.com

Hadiah untuk top pengomen 




4 Comments