Tahniah tahniah Atie. kali ketiga jadi top pengomen blog k.fiezz untuk bulan Mac 2021. Bulan February pun atie juga yang jadi top pengomen cuma k.fiezz lupa nak buat entry pengumuman. Nanti k.fiezz bagi hadiah extra sebab 2 bulan atie jadi top pengomen kat blog k.fiezz ni.. 


top pengomen blog, fieza sani
Bulan Februari 2021


top pengomen blog, fieza sani

Bulan Mac 2021


Thank you Atie selalu berkunjung & tinggalkan komen di blog k.fiezz. Muah ciked sebab rajin sangat ni. hehe. Untuk korang yang suka layan cerita Thailand/Jepun, Atie rajin review cerita-cerita dari 2 negara tu. Boleh lah korang baca sinopsis dulu sebelum layan. K.fiezz kurang sikit cerita dari Thailand/Jepun ni. Baca sinopsis yang Atie selalu kongsi, macam menarik jalan ceritanya tapi k.fiezz tak berapa feel nak tengok cerita tu mungkin sebab minat k.fiezz lebih kepada cerita orang putih. hehe. Cara Atie review filem-filem ni kat blog dia, best. Kalau korang peminat cerita Thailand/Jepun, confirm korang akan terpengaruh untuk tengok. Atie akan kongsi sinopsis cerita & pendapat dia untuk cerita tu. Pendapat ni kita nak tahu kan. Kalau sinopsis tu sama je. Sebab pendapat ni ikut pada sudut pandangan kita samaada cerita tu best ke tidak. Kadang baca sinopsis, best. Tapi bila tengok sendiri 'eh..biasa je cerita dia. kenapa hero macam tu, kenapa jalan cerita dia slow'. hah. Lain kan dari kita baca sinopsis. Lagi best baca sudut pandangan dari orang yang dah layan cerita tu. 

Jadi peminat cerita Thailand/Jepun, sila serbu blog Atie sekarang (klik nama Atie di atas). hehe.

Atie, nanti minta e-mail detail di bawah pada k.fiezz untuk post hadiah. Hadiah dah ada. Nanti k.fiezz update di sini. 

Tajuk E-Mail : TOP PENGOMEN BLOG K.FIEZZ

Nama : 
No. Telefon : 
Alamat : 

E-Mail : fiezasani2127@gmail.com

Hadiah akan diupdate kemudian.


9 Comments

  1. Congrats Atie. Tahniah dua bulan berturut-turut mengungguli carta.

    ReplyDelete
  2. Hi...jom join GA ni!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah! Kak Atie ni memang rajin komen kat mana-mana blog pun hehe

    ReplyDelete
  4. Ehhhh hahahaha atie lagi.. atie rasa k.fiez punya data salah kira ni haha ..
    atie pakai alamat yg sama juga k.fiez.. thank you sbb bagi hadiah.. keep blogging ya k.fiez and thank you sbb promote my blog as well... cita english ada ja tapi tak sebanyak cita thai ngn japan for now hehe

    ReplyDelete