Sahut lagi cabaran 15 hari menulis blog. Teruskan dengan topik yang kedua. Sis cuba. hehe. Topik yang kedua ni tak panjang sangat sebab k.fiezz tak ada ambil inspirasi dari mana-mana. Dasar macam bagus sangat, tau. hehe. 

Jom tengok cabaran hari kedua  Sumber Inspirasi Ketika Berblog

blogging, fieza sani

Sumber Inspirasi Ketika Berblog

Sejujurnya tak ada inspirasi dari mana-mana. K.fiezz menulis entry untuk berkongsi dengan korang apa yang k.fiezz rasa atau experience. Contoh review produk yang k.fiezz guna. Ada juga antara review berbayar dan ada juga produk yang ikhlas k.fiezz kongsi di sini sebab k.fiezz guna produk tu.  Sebab biasanya kita ni, sebelum guna sesuatu produk mesti google dulu,kan. Jadi tu yang k.fiezz suka berkongsi kat sini.

K.fiezz berkongsi apa-apa yang k.fiezz rasa menarik & boleh dijadikan rujukan oleh sesiapa bila masuk ke blog ni. 

Tu saja. Haha. Pendek kan entry ni. Dah kata awal tadi sebab k.fiezz tak ada sumber inspirasi. Inspirasi dari diri sendiri je yang berkongsi dari pengalaman sendiri dan juga orang sekeliling.

3 Comments

  1. jadi diri sendiri kn k.fiezz? all the best in 2021 kak

    ReplyDelete
  2. review product ni ramai org cari dan baca... atie sendiri suka baca orang review product hehe

    ReplyDelete
  3. diri sendiri yg jadi sumber inspirasi kan kak.. pengalaman sendiri tu yg mahal hehe

    ReplyDelete