Welcome back k.fiezz ke blog. haha. Minggu lepas masa tahun baru cina, k.fiezz bercuti seminggu. So blog pun bercuti juga la. PV turun dan menurun bila tak update apa-apa kat blog ni. adeh. Asal cuti je malas nak update blog. Habit sangat tau. 

Tak pe, nak ambil mood menulis semula ni. k.fiezz nak umum TOP PENGOMEN BLOG K.FIEZZ untuk bulan lepas (Januari 2020)..

Jeng..Jeng..siapakah pemenangnya?

Tahniah dak MIMI jadi top pengomen kat blog k.fiezz untuk bulan Januari 2020. Rasanya Mimi tengah tunggu hari nak bersalin kat hospital. Semoga dipermudahkan urusan Mimi.. Semoga selamat mak dan baby.. dan selamat berpantang juga. hehe. 

Hope dak Mimi sesambil tunggu nak 'meletup' kat hospital tu, baca entry k.fiezz ni & e-mail detail. Nak bagi hadiah ni. hehe..

Terima kasih Mimi. Selalu datang singgah & tinggalkan komen kat blog k.fiezz ni. Nanti e-mail( fiezasani2127@gmail.com) detail 

Tajuk E-Mail : TOP PENGOMEN BLOG K.FIEZZ
Nama : 
No. Telefon : 
Alamat :





8 Comments