Halah2 k.fiezz,ke main berapa kali smbut beday..Hehe..yang ni sambut kat Ipoh masa balik kampung minggu lepas.tak plan pun.masa sampai Ipoh jumaat lepas,2 beradik tu (adik2 mr hubby) keluar jap belah petang,tak tau la pi mana. Mr hubby pun tak tahu, dia orang pi mana & plan dorang. Mr hubby,k.fiezz, mak mertua & anak buah duk kat rumah,Tahu2 masa dorang balik rumah, sorang duk pegang box baskin robbins. Sorang lagi pegang 1 plastik. Isi kandungan tak pasti.

Nampak baskin robbins tu,tau dah aiskrim kek. so muka ada senyum..hehe.. suka suka.. Yang dalam plastik,sate rupanya.

So party timeeee..hehe..

Haritu masa birthday k.fiezz,adik ipar ada wish dalam group kitaorang happy birthday..pastu dia bagi emoticon kek.k.fiezz cakap 'nak real kek'. Gurau Je. Eh sekali betul dia orang belikan real kek. Rezeki..rezeki..

www.fiezasani.xyz

Dap weiii kek aiskrim baskin robbins ni..Perasa mint chocolate..yummy..memang favourite k.fiezz la mint-mint ni selain coklat..

www.fiezasani.xyz

Jom makan aiskrim kek..1st time rasa aiskrim kek jenama baskin robbins ni. Sebelah k.fiezz yang menyelit dengan peace tu, anak buah kesayangan satu family..hehe..

www.fiezasani.xyz

Selain kek, ada satay untuk menu berat. So makan malam haritu, kek aiskrim & satay.

Thank You to both adik ipar 👉 Ngah & Lang for da aiskrim cake and sate..

7 Comments

  1. Meleleh ayaq liur tengok. Haha. Padahal pagi sekarang ni 😂

    ReplyDelete
  2. Kek Aiskrim Baskin Robbin memang best. Sebijik memang tak cukup!. Dulu pernah makan sekali. Memang best!

    ReplyDelete
  3. mmg fav kek eskrem baskin robbins

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki kak fiezz dpaat makan kek aiskrim baskin robbin. Terliur tengok

    ReplyDelete