Siapa yang tak ada jerawat?tipu lah kalau kata tak ada.. Majoriti semua ada,kan?Mula dari jerawat & bila jerawat dah pecah, berbekas jadi parut jerawat pula. Dah jadi parut, bukan senang nak hilang. Makan masa weii..Skincare main peranan sebagai salah satu cara mengatasi masalah parut jerawat ni..

Bila muncul masalah parut jerawat ni, persoalan utama kita mencari produk hilangkan parut jerawat?

Memang banyak lambakan produk hilangkan parut jerawat di pasaran cuma kita tak tahu yang mana sesuai. Kena try & error.

Jadi ni salah satu produk hilangkan parut jerawat yang k.fiezz nak cadangkan pada korang. Cuma produk ni bukan lah guna sekali terus hilang parut jerawat korang tu. Ambil masa. Kena konsisten je..insyaallah, lama-kelamaan parut jerawat korang makin pudar..Testimoni, korang boleh klik link yang k.fiezz bagi di bawah ni..

FOUNDATION yang Merawat Masalah Jerawat, Parut Jerawat

So produk apa yang k.fiezz nak cadangkan pada korang ni..

tadaaa...

Produk hilangkan parut jerawat dari Obsess iaitu Obess Treatment Cushion Foundation. Nampak tak dalam nama tu, di tengahnya ada Treatment. Jadi fungsi dia selain untuk mencantikkan wajah kita, dia juga boleh merawat untuk yang ada masalah jerawat, jeragat, parut jerawat.

Tapi syaratnya KONSISTEN. Insyaallah..

Sebab Obsess Cushion Foundation bukan setakat berfungsi dap dap untuk tutup segala jerawat, parut jerawat atau sebarang cela dalam tempoh sementara tapi kalau KONSISTEN, dia mampu merawat juga. 

Jadi kalau korang mencari produk hilangkan parut jerawat ada ke tidak..
Yea...ada..Obsess Treatment Foundation berfungsi untuk hilangkan parut jerawat cuma macam k.fiezz beritahu tadi kena KONSISTEN..

Macamana Obsess TREATMENT Foundation merawat?

Dengan bahan-bahan yang ada dalam Obsess TREATMENT Foundation iaitu 
1. Bearberry extract
2. Geranium Oil
3. Olive oil
Jadi untuk yang ada masalah jerawat, tak perlu risau kalau kulit sensitif. Tak pernah dengar lagi orang komen atau bagi review, bermasalah lepas guna Obsess TREATMENT Foundation ni. Setakat ni testimoni semua positive. Boleh klik link di bawah untuk tengok testimoni.






www.fiezasani.xyz

Ni antara fungsi Obsess Treatment Foundation
  • Menutup / merawat jerawat dan parut jerawat
  • Ada masalah kulit kering, no worry tepek je Obsess Treament Foundation ni confirm tak ada masalah. k.fiezz sendiri guna Obsess Treament Foundation ni ,k.fiezz  nampak kulit k.fiezz moist je. kulit k.fiezz jenis kering sebab duk lama dalam aircond di pejabat..jadi nampak kulit k.fiezz macam mengelupas. 
  • Menutup kedutan..
  • Menutup 'lebam bawah mata'.  


www.fiezasani.xyz

Apa Kelebihan Obsess Treatment Foundation?
  1. Tekstur ringan, macam tak guna apa. Serius.. best sangat pakai. Jimat masa sebab guna nipis je dah full coverage
  2. Sangat senang nak bawa travel.
  3. Full Coverage (tutup segala parut-parut yang kita nak cover)
  4. Ada SPF50
  5. Effect glowing & kurangkan berminyak
So Obsess Treatment Cushion Foundation ni k.fiezz kategorikan sesuai antara produk hilangkan parut jerawat. Korang yang mana ada masalah JERAWAT, PARUT JERAWAT & kebuntuan macamana nak merawat muka untuk  jadi flawless, licin, cantik. Laju-laju roger  k.fiezz..

2 Comments

  1. wah sekarang sambil pakai make up sambil merawat, mmg hebat obsess ni.

    ReplyDelete
  2. Memang bagus bila foundation ada fungsi merawat sekaligus

    ReplyDelete