Total Pageviews

Souvenir From Bangkok

12:28

Yeaaa.. Tantitu biras, adik ipar & anak buah untuk souvenir dari Bangkok ni...minggu lepas dorang satu family bercuti ke Bangkok..so dapat la souvenir kat bawah ni..yang paling k.fiezz suka harus la passport holder siap dengan nama tu...siap ada icon lagi ikut karakter masing-masing..hehe..k.fiezz punya model & kamera..tahu2 je sis suka bergambor..hehe..mr hubby punya bear & kapal terbang.. 


www.fiezasani.xyz

Lagi 2 tu, t-shirt untuk mr hubby & seluar untuk k.fiezz...try pakai seluar tu semalam..selesa u..kain jenis lembut..patut biras beli...kain dia selesa...material t-shirt tu pun sedap pakai..

Seronok tengok dorang pi cuti-cuti ke Bangkok...macam best je...harga barang kat sana pun murah je rasanya...contoh macam passport holder ni, biras k.fiezz ada usya kat dalam Pasar Seni, kosong tak ada nama & icon tu, RM25-RM30 satu..yang dia beli untuk kitaorang satu family ni siap ada nama & icon, mungkin dapat murah kat Bangkok..Lagi murah dari harga kat Pasar Seni..kalau mahal, takkan dia beli untuk semua..bff mak mertua k.fiezz pun dapat...

okey, sayang..next vacation kita pi Bangkok la..hehe..

You Might Also Like

7 Comment

  1. Bestnya dapat souvenir dri sedara mara.

    ReplyDelete
  2. suka pakai seluar corak macam tu, yang kita punya pun kain dia lembut jugak.

    ReplyDelete
  3. Best bila dapat hadiah dari kawan2 yg travel..
    Teringin jg nak ke Bangkok suatu hari nti..
    salam kenal ya.. singgah follow sini;)

    ReplyDelete
  4. Kakak saya kerap ke Bangkok jalan2, and dia cakap barang kat sana memang murah2, Boot leather kat sini 3-4k, kat sana dia beli separuh harga je apakan lagi passport holder.

    Cantik sangat passport holders tu :)

    ReplyDelete