Total Pageviews

Yeay...Duit Dalam Komaci Dah Boleh Kash Out

22:52

Kacing Kacing..Yeayyy dah boleh keluarkan duit dalam tabung komaci..fuhhh..ingatkan burn je sebab kat komaci tak banyak job dah & syarat untuk kash out sebelum ni K$500...dalam tabung komaci k.fiezz baru K$200 something...Masalahnya kalau banyak job kat situ, boleh la kumpul sikit2 lama2 jadi bukit..Ni masalahnya dah makin kurang job kat situ..

Yang last penah buat job dari komaci bulan November 2018..Ada gak kenkadang dapat notification job terbaru..Kena apply la kat situ..

tapi...bila masuk je kat Komaci, fully house job yang baru je dapat notification katanya ada job terbaru..huhu..padahal baru je baper second dapat notification...tak pe la bukan rezeki la tu...

Sejak tu k.fiezz malas la nak bukak apps Komaci ni...

KOMACI?

eh..lupa plak nak introduce..Komaci ni apa..actually Komaci ni platform untuk blogger dapatkan job..ada apps dia..cuma kena download je kat smartphone masing-masing..tapi tapi macam k.fiezz bitau kat atas ni..sekarang dah makin kurang tawaran job kat situ..tue yang ramai blogger tazabarrr nak kash out duit dalam tabung komaci memasing..cuma sebelum ni nilai untuk kash out, K$500..baru ni k.fiezz terbaca kat blog Ina, nilai kash out tu dah diturunkan ke K$200..yeaaa..

NILAI KASH OUT KOMACI DAH TURUN

try tengok kat akaun Komaci k.fiezz..betul..sebelah jumlah earning tu ada button kash out..mean dan boleh keluar duit dalam tu..

Moh la keluarkan...


CARA untuk kash out duit dalam tabung Komaci?

www.fiezasani.xyz
1st pi kat akaun komaci masing-masing..ada button kash out..so korang boleh la kash out duit dalam tu...tekan je button kash out...


www.fiezasani.xyz

2nd - isikan nama & no.kad pengenalan

www.fiezasani.xyz

dan jugak no.akaun & bank ...
Siap..korang boleh nampak note macam kat atas ni..Amik masa 30 hari untuk masuk dalam akaun masing-masing...

www.fiezasani.xyz

Nanti korang dapat e-mail notification macam kat atas ni & RM25 akan ditolak untuk surcharge...

Siap..tunggu je duit masuk dalam akaun....

You Might Also Like

0 Comment