Total Pageviews

Yummy...Kuih Apam comel

21:04

Yeay.. kuih apam comel mcm k.fiezz.. Eh.. #perahsan..haha..semalam k.fiezz ada share kat FB story & up kat FB status pasal kuih apam comel ni..actually ni ex officemate k.fiezz yang jual..dia baru je pencen..so free-free time tak ada buat apa, dia jual la kuih apam comel ni..mengisi masa lapang..besa la dah biasa kerja, sibuk je kat ofis..tetiba dah pencen wajib..blur tak tau nak buat apa kat rumah.. jadi ex officemate k.fiezz saja la cuba2 jual kuih apam comel ni..alhamdulillah, walaupun baru...dah nampak sambutan...

k.fiezz tahu ramai yang reti buat kuih apam comel ni..tapi tapi tak semua tahu buat, tau dak...Contoh cam k.fiezz..part kuih-kuih ni memang k.fiezz failed la...ntah mana ghupe kalau k.fiezz yang buat..paling seriau, tak jadi..udah buang dalam tong sampah..membazir weiii..nak beli bahan-bahan kuih apam comel ni bukannya guna daun...membazir nengok buang dalam tong sampah kalau tak jadi..

hah..ni dah member jual..kita support la...tak membazir..confirm-confirm jadi..beli..terus ngap..selamat masuk dalam perut..hehe



www.fiezasani.xyz


www.fiezasani.xyz

Layannnn...kuih apam comel untuk menu minum petang...

Kalau ada yang nak buat makan-makan kat pejabat, rumah atau sesaja nak makan untuk minum pagi atau petang, boleh la contact ex officemate k.fiezz ni untuk tempahan..

Whatsapp -  6016-244 1802 (k.maz)

Delivery sekitar Kuala Lumpur...terutama berdekatan area Gombak...

You Might Also Like

10 Comment

  1. Replies
    1. sesuai sangat..minum pagi..minum petang...

      Delete
  2. Replies
    1. Tati,

      25 biji = Rm8.00
      50 biji = Rm15.00
      100 biji = Rm30.00

      Delete
  3. awak..pos kat kita ckit blh?hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu boleh post, kita post awak..hehe..tpi tkut smpai kat awak, dh masam..haha

      Delete
  4. ish sedap ni kalau dapat time hujan ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. layan, sha..x kisah time ujan ke panas ni..licin..haha

      Delete