Total Pageviews

Tuala Lembut Gebu

14:31

Baru ni k.fiezz beli tuala lembut gebu dari member pejabat..tertarik nak beli tuala tu sebab, pertama nak support member berniaga..kedua, k.fiezz memang nak cari tuala bersaiz besar tapi jenis nipis yang senang nak bawak travel atau balik kampung..

Kenapa nak tuala saiz besar?sebab k.fiezz & mr hubby sharing tuala..so k.fiezz ni tak kezahhh pun saiz tuala kecik atau besar..badan k.fiezz kecik je..masalah pada mr hubby sebab saiz badan dia yang comel tu...ada la tuala besar, k.fiezz beli kat Aeon tahun lepas...paling besar tu k.fiezz tanya kat jurujual masa nak beli..rega dalam 40+..masa beli tu mr hubby tak follow sekali..k.fiezz agak-agak, tengok besar dah tuala tu...rasa muat la kot...

Sampai rumah, try kat mr hubby ada sikit je lagi boleh tutup semua..haha..adeh..dah beli...guna je la...nasib la kitaorang ber2 je kat rumah so tiap kali mr hubby guna tuala ni, cekci la sikit..tak pe la..k.fiezz je yang tengok..haha...

www.fiezasani.xyz

Berbalik citer pada tuala lembut gebu yang k.fiezz beli kat member pejabat ni..tuala dia tak tebal sangat, lepas tu member ofis yang jual ni bitau warna tuala ni tak turun kalau basuh..paling penting, tuala ni jenis serap air...macam menarik tu..

k.fiezz tengok pada saiz la apa2 pun...main agak-agak jugak la citernya masa beli tuala ni..

sampai kat rumah, cuba kat mr hubby..

yes...muat kat mr hubby...

paling k.fiezz suka senang nak bawa travel atau balik kampung sebabkan tuala dia tak tebal sangat tapi panjang...

sampai rumah, k.fiezz terus basuh..lupa yang member ofis bitau tuala ni tak turun warna..k.fiezz main masuk je dalam mesin basuh...

tapi memang betul, warna dia tak turun...

dah rasmi guna pun..best..betul la tag line dia, tuala lembut gebu...

Harga?mur mur je uolls...RM30...

You Might Also Like

4 Comment

  1. Eh..eh...murah la...nanti belikan utk SA bleh x...

    ReplyDelete
  2. murah tuu...akak pun suka guna tuala besar tapi risau beli tuala kalau bila basuh turun warna..

    ReplyDelete
  3. Mmg tgh cr yg lembut, yang serap air bila lap

    ReplyDelete
  4. Wah best tu. Yg paling Penting senang serap air

    ReplyDelete