Total Pageviews

Order Nasi Ayam Berempah Tapi Mana Ayam Berempahnya

10:04

Bila malas nak masak..bukan malas ikutkan..tapi bahan-bahan dalam peties dah kosong..kosong..kosong..haha..besa la nak hujung bulan ni, clear la peties kat rumah tu..ate semalam dah tak ada apa nak masak..moh la order kat food panda..as usual..

K.fiezz & mr hubby memang pengguna food panda. grab food tiap kali k.fiezz malas nak masak atau bahan-bahan mentah dah abis..kadang ada bahan-bahan pun & k.fiezz masak..mr hubby, dia order makanan kat food panda ni sebab laparrrr..walaupun sebelum tu dah makan..sabar je la...

so ni kes semalam nak makan malam, tak ada apa nak dimasak..order la kat food panda...

ni menu yang k.fiezz order...Nasi Ayam Berempah...

K.fiezz assume yang sampai nasi putih + sup + ayam berempah...eh sekali sampai-sampai

Nasi ayam ke apa ni..haha...sebabnya

www.fiezasani.xyz

Nasi dia macam nasi ayam..ada sup, sos & main dish dia ayam goreng je, tak ada rasa rempah..rasanya k.fiezz order ayam berempah..awat ayam ni tak ada rasa rempah pun..haha..macam ayam goreng besa je...part mana yang berempahnya..dunno la..

dah sampai pun makanannya..makan je la...

overall boleh la rasa nasi ayam dia ni..Sebelum tu mr hubby cakap nak makan nasi ayam..tapi tak jumpa dalam list kat food panda, kedai yang jual nasi ayam..Cakap kat mr hubby, yang k.fiezz punya nasi ayam berempah ni macam nasi ayam, mr hubby rasa k.fiezz punya nasi ayam ni..dia pun cakap macam nasi ayam...Kalau dia tahu, bek dia amik menu ni..semalam mr hubby order nasi goreng daging masak merah...

dari 5 bintang, k.fiezz bagi 2 la nasi ayam berempah ni..rasa nasi okey je..sup (sikit masin), tapi kalau dah campur dengan nasi, just nice..tak rasa pun masin..sos dia tu..okey la..sedap gak...cuma hidangan utama dia, ayam tu..bukan ayam berempah..ayam goreng besa daaa...so patut nasi ni, nasi ayam..bukan nasi ayam berempah..huhu...


You Might Also Like

4 Comment

  1. Kalau kat grab kita boleh buat aduan..komplen je..hehehe..tapi kadang kita ni x sampai hati kan..dapat pun okey je makan je la..ye tak..

    ReplyDelete
  2. berapa ringgit tu? kita pun hari tu order makanan kat food panda. katanya ada air, tapi takde air .. nak complaint tatau nak click mana. rasa tertipu sangat.

    ReplyDelete
  3. Lupa nak letak rempah la tu, adeh...

    ReplyDelete