Total Pageviews

The Butterfly Project | Health and Wellness Workshop at The Spa and Gym Hotel Hilton Kuala Lumpur

22:13

Minggu lepas k.fiezz attend Health & Wellness Workshop anjuran The Butterfly Project kat The Spa & Gym Hotel Hilton Kuala Lumpur..workshop ni berkaitan terapi minda, body & spirit  untuk melegakan stress, motivate diri sebagai blogger..Dan jugak dalam workshop ni, k.fiezz dan butterfly yang lain dapat belajar pasal essential oil & blend essential oil mengikut pilihan aroma kegemaran masing-masing dan jugak Do It Your Own Clay Mask dengan tambahan superfood dalam mask..yeay..

tazabarr nak sharing dengan korang pasal DIY essential oil & mask tu..tapi sabarrr..kita citer one by one...

why dont start with tempat yang jadi lokasi workshop kitaorang haritu...iaitu The Spa & Gym Hotel Hilton Kuala Lumpur...

Health & Wellness Workshop 

www.fiezasani.xyz

all about therapy yourself from inside to outside..
Orang ada cakap, bila dalaman kita tenang..automatik terserlah kat luaran kita...

www.fiezasani.xyz

thank you butterfly project for the invitation..

The Spa & Gym Hotel Hilton Kuala Lumpur

Yesss...ni la lokasi workshop kitaorang haritu...selesa sangat uolls...korang yang suka exercise tu, wajib la joint jadi member kat sini..complete dengan segala kemudahan...dari gym, swimming, massage, yoga..Nanti kat bawah ni, detail lagi k.fiezz story mory...


www.fiezasani.xyz

The Spa & Gym Hotel Hilton Kuala Lumpur..

Health & Workshop Workshop

www.fiezasani.xyz

Briefing pasal bengkel ni oleh pihak The Butterfly Project..dan juga sesi pengenalan dengan The Spa & Gym Hotel Hilton...


www.fiezasani.xyz

Workshop start dengan game head, shoulder, knees & toes..dan kon biru tu..sapa berjaya amiik, dia la pemenangnya..k.fiezz kalah..haha..


www.fiezasani.xyz
 yang menang lawan dengan menang


www.fiezasani.xyz

Tadaaaa..ni la sekitar The Spa & Gym Hotel Hilton..cantik sangat uoll..terus rasa datin-datin, puan sri bila ada kat sini..haha..Ni kat sebelah dengan The Spa & Gym..Lepas dah letih exercise kat The Gym ataupun selesai sesi Spa, boleh la lepak-lepak kat bahagian luar ni..ada mini kafe & bahagian depan, ni ada kolam renang...

www.fiezasani.xyz

Besar tau kolam renang dia..dalam gambar je nampak kecik tapi benornya besor...


www.fiezasani.xyz

Dalam gym..uihhh..sakan exercise kalau cenggini...ai like sangat tau gym dia..
bahagian belakang gym ni, ada tempat yoga...dan kat sini ada kelas-kelas exercise yang kita boleh joint mengikut jadual yang disediakan (rujuk gambar bawah)...


www.fiezasani.xyz

Jadual untuk kelas senaman..boleh pilih mengikut kesesuaian masa masing-masing...


www.fiezasani.xyz

Make up room


www.fiezasani.xyz

Locker nak simpan barang-barang peribadi


www,fiezasani.xyz

Tadaaa..pintu masuk ke SPA pulak..kat sini ada 3 je bilik..so kalau nak sesi SPA, kena buat appointment dulu, tau...tapi seriusly kalau tengok bilik dia..cantikkk weiiii..k.fiezz kan berkenan benor SPA2 ni..memang sanggup je tunggu kalau bilik cantik..tak caya..jom check it out...


www.fiezasani.xyz

massage room for couple


www.fiezasani.xyz

massage room for single..

okey, caya ke idak..cantik kan tempat dia...memang layan sangat ni kalau dapat sesi SPA dan gym kat sini..

Nak jadi membership dia la kalau camtu..dapat guna semua fasiliti yang ada kat sini...

Eh..Apa kelebihan jadi Membership kat sini?

>> 2 hours free parking
>> Complimentary inbody composition analysis & daily fitness classes (Yoga, Plyometric, HIIT, Spinning & etc)
>> Full swimming Pool & Thermal Facility access.
>> 25% off food bill in all outlets & all spa treatments
>> Separate male & female changing room with showers
>> Free towel service
>> 1 day free trial
>> Introductory rate for spa treatment (50% off first session)

Harga biasa untuk jadi membership kat The Spa & Gym Hotel Hilton Kuala Lumpur

6 bulan : RM233.20
3 bulan : RM249.10
Sebulan : RM265.00
9pagi - 5 ptg : RM150.00
Harian : RM91.00

Okey, good news untuk korang..khas untuk pembaca blog ni, boleh guna PROMO KOD >> BUTTERFLY untuk dapatkan diskaun jadi membership kat The Spa & Gym Hotel Hilton dengan bayaran yuran sebanyak RM180.00 sahaja sebulan (sekurang-kurangnya 5 pax dlm satu kumpulan)...banyak gak jimat tu...kelebihan jadi membership seperti yang k.fiezz dah mention kat atas ni..and untuk korang yang macam was was..eh best ke joint membership kat sini, korang boleh cuba 1st day trial di  The Spa & Gym, Hilton KL..hanya mention 'BUTTERFLY' semasa proses pendaftaran di kaunter...dua2 offer ni valid sehingga hujung bulan September 2019 sahaja..so hurry girl to redeem...

apa lagi jom jadi member kat The Spa & Gym Hotel Hilton Kuala Lumpur (KL Sentral)

Next entry k.fiezz, story aktiviti yang kitaorang buat kat bengkel ni pulak..mesti korang excited part DIY mask & blend our own essential oil..hehe..tungguuu


Maklumat lanjut mengenai The Spa & Gym Hotel Hilton Kuala Lumpur

Ctc Number : 03-22642830




You Might Also Like

2 Comment

  1. wah seronoknya bila butterflies semua berkumpul.. comel2

    ReplyDelete
    Replies
    1. sonok mama..bkn selalu dpt gather2 camni..dpt kenal yg sebelum ni kita hi2 kat sosial media je...

      Delete