Total Pageviews

Save The Date Shopee 9.9

11:50

Save the date Shopee 9.9, korang..terjah Shopee laju-laju kat website atau apps Shopee kat smartphone memasing..semua ada kan apps Shopee..k.fiezz?harus la..wajib okey..rasa nak shopping je, bukak shopee..hehe..nampak tak ai pengguna / pembeli tegar kat shopee...tak kisah la ada sales ke idak..wajib..bukak website atau apps shopee bila nak shopping..apa yang best kat shopee 9.9. ni?

ADA APA KAT SHOPEE 9.9.2019?

it's Super Shopping Day di Shopee..kalau beli sekarang, tak boleh ke camne k.fiezz?eh..boleh je..kempen 9.9.2019 di Shopee ni dah start pun sekarang sehingga 9.9.2019...korang boleh dapat pelbagai special voucher & limited deals di Shopee..dan RM9 FREE SHIPPING setiap hari...dan FREE SHIPPING Voucher pada pukul 9pg & 9mlm setiap hari..

www.fiezasani.xyz

K.fiezz dah shopping ke sempena shopee 9.9 campaign ni..haha..dah uolls...semalam satu barang dah sampai..hehe..nanti k.fiezz share naaa...tunggu satu lagi barang sampai harini.. 

nak terjah shopee >> nah klik link ni shopee atau klik je banner bawah ni


Baca juga >> Kes Selesai Dapat Refund Dari Shopee

You Might Also Like

4 Comment

  1. Dah terjebak dah..beli vacuum la..apa la..tu dalam cart banyak giler lagi..x tau la bila nak checkout

    ReplyDelete
  2. Alahaaaaaaai, nah habislah duit ni 9.9, shopee kalau buat sale mmg best gila2.

    ReplyDelete