Total Pageviews

Sarung Bantal Murah Kat Shopee

16:04

Menyopping sarung bantal plak kat shopee...hehe...maklum la ada RM masuk dalam akaun..laju je k.fiezz ni menyopping...mula tak terpikir pun nak beli sarung bantal walaupun sarung bantal kat rumah tu ada satu je..ulang guna, basuh hat yang satu tu je la...kalau time berbasuh..bogel la jap bantal kat rumah tu..haha...

Dengar Member Pejabat Citer Beli Sarung Bantal Kat Shopee

Tapi jadi terbeli ni sebab member pejabat k.fiezz citer, dia beli sarung bantal kat shopee..eh, pas tu k.fiezz ni saja la usya-usya sarung bantal kat sini..nampak menarik plak..tambah plak macam-macam corak ada..kosong yang macam k.fiezz beli ni pun ada...lagi best murah la of course...

SANGKUT JUGAK 2 HELAI

usya punya usya..sangkut dua helai sarung bantal kat shopee..k.fiezz pilih yang jenis plain macam ni sebab nak match kan dengan cover comforter & cadar katil kitaorang yang ada 2 warna...hijau & merah..ingat nak beli warna merah gak tapi tak jumpa merah yang macam cover comforter..ada warna hijau ni je..tu pun main agak-agak je..rasa boleh masuk ngan cover comforter kat rumah tu...nasib baik betul..boleh masuk warna dia..pandai k.fiezz..hehe

www.fiezasani.xyz

tadaaaa..sarung bantal beli kat shopee..yeayyy...mur-mur je ni..RM5 sehelai...okey la kan..
boleh la buat tukar-tukar..nanti nak beli hat kaler merah plak...

So lepas ni boleh la beli sarung bantal warna lain atau yang bercorak kat shopee lagi..hehe

You Might Also Like

0 Comment