Showing posts from July, 2016Show All
Siapa Susah Nak Buang Air Besar?Meh Baca Ni...

Sapa kat sini ada masalah pembuangan buang air besar ataupun sembelit..Meh nak kongsi sikit info..jangan gelak..nampak macam remeh je tapi cuba ko tak buang air besar satu hari..weiii..tak selesa, hokay..orang lain aku tak tau..tapi aku ..rasa semacam je..setak…

Terlambat..Kan dah abis

Dah lama usha nak beli dish rack ni..Haritu nak beli masa order dari satu website yang aku buat review tapi memandangkan kos shipping agak tinggi sebab barang2 kat website tu dari China, aku tukar barang lain yang ringan untuk jimat kan kos shipping..hehe..harga dish …

Sikit2 Lama2 Jadi Bukit

Alhamdulillah..Rezeki blogging lagi...tak banyak..tapi boleh la buat tabung untuk kumpul modal..hihi..Orang kata sikit2 lama2 jadi bukit.. Aku pun tak de la hebat sangat menulis ke apa?dalam prose s belajar untuk me mantapkan skil menulis untuk menarik orang baca a…

Minyak Herba Asma Mujarab..Ikthtiar Untuk Asma/Lelah/Batuk & Pelbagai Fungsi

Sampai dah Minyak Herba Asma Mujarab ni..Boleh buat stok kat rumah..Untuk waktu kecemasan..Banyak weii fungsi minyak ni..Tapi paling elok untuk yang ada masalah lelah, batuk, asma..Banyak testimoni untuk asma, mendapat kesan positif..alhamdulillah..minyak ni cum…

PTPTN..Kenapa Susah Sangat Nak Contact

Ptptn..oo ptptn...Kenapa susah sangat nak contact awak ni?Saya nak tanya ni? Kenapa nama saya kena ' blacklist ' kat imigresen..acane saya nak cuti2 ke luar negara ni.. Dah paling sopan ayat aku ni kalau nak banding tahap kesabaran yang tipis kat ptptn seb…

Dapur FiezaSani : Ayam Masak Lemak Simple & Sedap

Nak share dengan korang, resipi ayam masak lemak simple & sedap..aku tak pernah try masak lemak ni kecuali untuk labu je sebab tu feveret mr hubby..Haritu mama (mak mertuaku) bagi resipi ni..eh!!senang sangat rasanya..bahan2 pun senang nak cari..apa lagi, meh try.…

Dapur FiezaSani : Sambal Udang

Menu yang sama tapi berbeza cara masak..Yang atas mak aku punya resipi..bawah resipi mama (mak mertua)..Yang mana sedap?Dua-dua pun sedap cuma cara masak je berbeza.. Meh tepek resipi kat sini untuk rujukan aku..Kalau sesapa yang nak try, boleh je la pilih y…

Seronok Membeli Di ezbuy.my Sebab Murah, Cantik & Banyak Pilihan

Sapa suka shopping online..sebab malas nak keluar..malas nak bersesak..malas nak berjalan..haha..tak yah malu2..kita geng, hokay...penyelesaian terbaik untuk orang yang suka shopping tapi tak boleh nak keluar sebab semua pun malas..kita shopping online.. Jom..nak …