Showing posts from November, 2013Show All

jangan terkezut masuk je blog aku tengok cam eh betul ke blog ChintaHati ni??betul..aku tengah buat make over sikit kat blog aku ni..tengah try & error layout/background lain..nak nampak curlass sikit..ngeeee..masih dalam trial & error ni.. okey, ni nak sh…

conversation suami isteri.. MH : sayang, tengah buat apa? A: tak de buat apa MH : dah makan? A : dah MH : makan apa? A: kuew tiau ladna.. MH : kat bawah ofis ni ada promotion untuk buat LASIK.. (ada bukak booth agaknya) A : napa?awak nak buat ke? M…

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Nak joint GA..dah lama tak joint GA..hadiah GA yang ni macam best je, macam menarik je.. Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda Kulit Lebih Gebu Dan Flawless Dalam 14 Hari Sana sini orang ramai heboh perkatakan kehebatan Ephyra. Ramai blogger yang sudah m…

CFB

Sapa2 yang follow blog aku perasan kowt kat sidebar (macam gambar kat bawah) link ke blogshop aku..tau x dah baper lama aku tak hapdate kat c2..sejak Ogos, okeyyyyy..apa malas sangat ni, fieza..ntah ar aku rasa cam bz nya aku..kat opis, kat umah..pfttttt..jangan le di…

Semalam aku ada up entry pasal aku tak sihat tapi aku dtg gak keje sebab aku kan pekerja cemerlang, gemilang n terbilang..hihi..tapi dalam pukul 3 lebey camtu, x tahan..kepala dah nyut, nyut..mengelegak pala otak aku..sakitttt..mula2 aku try tahan gak..dalam t/h mr hub…

tak baper sihat..tapi komited datang keje harini..eh, kan main lagi aku..kalau tak, sikit2 M.C..ngengada btul..start semalam aku dah start sakit tekak. balik keje semalam terus gi klinik..masa sampai klinik tu, dalam kul 7.00pm..elok kitaorang parking depan klinik, ad…

Raikan Cinta ChamEika

Ni masa wedding adik ipar aku hari ahad lepas..hari ni kan Rabu tanpa kata..hehe..jadik kita tunjuk gambar je..eh, tapi tertaip plak ayat kat atas ni..aci le.. kat perkarangan rumah opah mr hubby..tempat berkumpul sebelum bergerak ke rumah pengantin perempuan (bir…

No pujuk2

Sampai je ke hotel lepas balik dari USS terus laki bini cari tempat tukang urut..kaki lenguh giler wei..dah tak lalu nak angkat kaki ghase.. mr hubby kena tukar suar pendek masa urut ni ai tak yah tukar suar bagai..ai kan comey..lipat2 seluar smpai hat lutut j…

Nak tulis pasal USS lagi, boley? hehe..nak share tips je..no worry..aku buat bentuk point2..aku kan baik..tips2 ni dari experience aku & mr hubby gi USS haritu.. *ingat no.bas yang korang naik dari JB -Singapore - JB..sebab pergi balik, kita naik bas yang sama..h…

USS Part #7 HollyWood & Souvenir

Kemain part by part..dah part 7 pasal trip USS aku & mr hubby..amikkk..sila jangan muntah ijau baca part by part trip USS aku ni..besa orang peghak mmg cam ni..festime jejak kaki gi obersee, sume pun nak story..ngeeee Kat zon HollyWood ni tak interesting sanga…

USS Part #6 Far Far Away

Sambungan USS..tak abis lagi..ni kat Zon Far Far Away plak..tempat Shrek tapi ritu tak nampak character Shrek..masa aku & mr hubby beratur nak tengok Shrek 4-D Adventure, ada nampak character Pinochio tapi nak tangkap gambar, kitaorang tengah beratur..mr hubby ada…

Untuk Penjawat Awam

Pemakaian pants dibenarkan untuk penjawat awam..Tadi aku pun merasmikan pakai pants ke office..macam janggal plak sebab org lain sume pakai baju kurung..hihi..tadi masa nak bekpes, ada officer aku tegur sebab nengok aku pakai pants..aku inform dah keluar pekeliling p…

USS Part #5 Ancient Egypt & The Lost World

Sambungan USS..Yang ni kat Zon Ancient Egypt plak..attraction utama kat sini Revenge of The Mummy..tapi aku tak main game ni..tak berani, beb..aku baca review ada aksi jatuh terjunam & reverse2 mengejut..mr hubby macam nak naik tapi takut pening & uwekkkk kat …