Showing posts from October, 2012Show All

Saja nak share story sikit..semalam aku & mr hubby tido umah mak aku sebab mr hubby keje sampai lewat malam.Nak balik umah kitaorg malam2 naik motor,agak jauh so decisionnya better tido umah mak aku jer..just nak tanya opinion sikit,selalu kalau kita bersin..kita…

Pool Side

1st time gi kenduri buat kat sebelah kolam..kelas kooo.jakun jap aku..al kisahnya malam smlm pas gi umah mak aku, kitaorg attend majlis kesyukuran & akikah 2 puteri pada ofismate mr hubby.dorang duk kat kondo, tu yg buat majlis ni kat area kolam renang..yg aku cam…

Salam Aidiladha

Salam Aidiladha to TTCian member & kawan2 blog ku..aku & mr hubby raya kat KL je memandangkan ongkos tak baper nak memberangsangkan..plus famili aku pun tak balik kg sebab adik aku yg no.2 baru start keje kat tempat baru so dia cuti hari ni je..skrg aku &…

China ke Langkawi?

Bos aku gi China last week..kitaorg sume duk tunggu2 apa la souvenir dia beli untuk ofis..al maklum le bos aku ni agak berkira sikit orangnye..hehe..tengok,tengok bos aku bagi cam gambar kat bawah ni..rasa2nya dia beli coklat2 ni kat Airport je..masa bos bagi coklat2…

aku pilih nak cantik

Tajuk x boleh bla..santek ker?akceli dpt tau contest ni dri blog K ..contest Pilih dan Menang..klu korang nak joint gak,klik ar kat link atas ni..pilih nak cantik,nak slim @ nak lebatkan rambut..tadi saja suh mr.hubby teka..aku pilih yg mana..guess what..betui mr hubb…

SEBELUM COUPLE : L: ye! abg dah lama tunggu saat ini! P: abg nak tinggalkan sayang ke? L: mestilah tak? tolong jangan fkir macam itu. tak mngkin terjadi!! P: abg cintakan sayangkan? L: ye, setiap hari. P: abang pernh tipu sayang tak? L: Tak! Kenape sayang sela…

Purse Gred 3AAA

Koleksi purse gred 3AAA..kalau sesapa interested, boleh tengok kat FB bisnes aku..kasi geram sikit..aku letak 2-3 keping gambar..hehe COACH PURSE CH2020 COACH PURSE  COACH PURSE 1 SET FURLA PURSE HPO 2 ehhhh..terlebey plak 1 gambar..x pe la..saja je s…

Special offer.. :D

Dulu2 sebelum kawen, aku pengumpul beg tegar..tapi skrg aku bisnes beg ler pulak..so kat bawah ni aku letak sikit gambar2 beg yg ada promosi skrg..kalau ada antara korang yg interested, boleh wassup aku (0163333046)..if ada sambutan, aku up lagi..hehe Beg Gucci…

Yeay..dpt no.3

yeay..dapat tempat ke-3 untuk bulan September hasil dari 5S bilik bos..boleh tengok entry SINI & SINI ..Untuk aku dah satu kebangga an ni w/pun dapat tmpt ke-3..yea ar,aku yg fenat2 kemas bilik dia bagi clean & clear..harusss s ler berbangga dgn pencapaian d…

hobi baru ke?

aktiviti semalam (sabtu)..mr hubby men paintball,aik hobi baru ke?..no le akceli kawan ofis dia blanjer..aku jdik tukang tngkap gambor je la..x kose aku nk men..dh le sejak2 dh kawen ni, stamina kureng..jln laju sikit pun dh mengah..ni plak aku nk lari2..x y a h le..b…

My oPK

cycle baru ni aku ada wat OPK..TTCian tau le kot OPK ni apa?masa bebeberapa cycle lepas aku ada buat tapi asik dpt -ve je (dlm erti kata lain samar2)..klu UPT dpt samar2 cenggini,mau meloncat x hingat rasanye..sebabkan asik dpt -ve je,aku stop jap..peh tu cycle baru n…

Esok aku kena attend K ursus anjuran LPPKN ..so tadi ada sorang E.O. aku inform coz dia ingt aku tak tau pasai k ursus ni..aku jawab balik yg aku dah tau ..pas tu dia tanya aku kursus apa ? aku belum dan nak jawab..laju je dia cakap 'kursus mengandung ?'..aku…

Mencari Pengedar

As your korang tau, aku kan buat biz kecil-kecilan..jual kek2..beraneka ler..beraneka la sgt..pdhal ada 3/4 jenis je..hihi..sekarang aku & mr hubby tengah cari sesapa yg berminat nak jadik pengedar untuk kek coklat kitaorg yg kiut ni..kek coklat ni sesuai la untuk…

Petua Islam

Just wanna to share dengan kengkawan yg masih single & available :) Petua Islam Untuk Dipertemukan Jodoh Fadhilat Surah Yaasin ayat 36: Untuk sesiapa yang belum berkahwin agar dipertemukan jodoh, baca Surah Yaasin ayat 36 dan berdoa. Hembus pada telapak t…

kerabu ikan talapia merah & daging masak hitam

menu kitaorg hari ni :D resipi turun temurun dari mr hubby famili..dari opah ke mama mr hubby & now turunkan aku lak :D..aku dah few time try buat tapi selalu lupa nak tulis resipi.plus sebelum ni aku mana de blog, tu yg macam malas nak tulis2 dalam buku (eksenn…

adoi,doi,doi,doi..sakitnye blkg duk kat kerusi ni..update dari kajang..tengah temankan mr hubby kena buat o.t. kat cawangan kajang..balik keje tdi,terus dtg ke sini..ingtkan sekejapan je.,sekali amik ko..dh kul 12 t/mlm ni still kat sini lagi..aku dh baper pulohkali m…

Katakan "TAK NAKKKKKK" pd rokok..rentetan (wah,ayat skema je aku rasa)..okey,sambung balik rentetan pada entry aku smlm pasai mr hubby nak benti merokok..aku cari kat mr google tips2 untuk benti merokok..coz ada sorang member blog aku bagitau kalau nak benti…

Tanjat gugurl..sebab tadi masa sampai kat umah..tetiba..jeng jeng jeng..hehe..mr hubby ckp 'abg nak benti merokok ler'..mau aku tak tanjat..mr hubby seorg perokok tegar nak benti merokok..tapi mr hubby cakap x janji..dia cuba..and mr hubby cakap gak aku kena s…