Total Pageviews

Siapa Yang Bertuah Dapat Sample Althea Bare Essential?

17:06

Sample Althea Bare Essential

Dalam entry INI, kak fiezz ada cerita pasal produk Althea Bare Essential yang best ni..dan kak fiezz mencari dua pengomen bertuah yang mengikut syarat yang ditetapkan untuk mencuba sendiri Althea Bare Essentials ni...dan tadaaa..dah jumpa pengomen bertuah tu..tahniah Miza Talib & Shafyqah Azry...Korang terpilih untuk mencuba sample bare essentials dari Althea ni...

Selamat mencuba Althea Bare Essentials , kalau serasi boleh la teruskan penggunaan Bare Essentials ni...

www.fiezasani.xyz

Cenderahati Dari Medan

Selain dari sample althea bare essentials ni, kak fiezz selitkan cenderahati dari Medan untuk dua orang yang bertuah ni...Kalau nak pos sample tu je nipis la plak..Kebetulan k.fiezz memang ada beli extra cenderahati masa kat Medan untuk pengomen blog kak fiezz..Jadi kak fiezz selitkan sekali cenderahati ni..

You Might Also Like

4 Comment

  1. Alhamdulillah barang dah sampai terima kasih kak fieza moga di murahkan rezeki selalu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullilah & thank you miza 😘

      Delete
  2. Tahniah pengkomen bertuah ... BE ni best :))

    ReplyDelete