My Ceramic Tiles From Printcious

08:30

Sampai dah ceramic tiles yang kak fiezz design  & tempah di PRINTCIOUS..Kak fiezz pernah kongsi dengan korang sebelum ni D.I.Y hadiah untuk yang tersayang di website ni..Kalau ingat-ingat lupa entry yang mana, ni link entry yang kak fiezz pernah up pasal PRINTCIOUS ni >> DIY Birthday Gift With Printcious..Selain ceramic tiles ni, banyak lagi item yang korang boleh pilih..Antaranya canvas, mug, t-shirt, mouse pad, puzzles dan untuk mak-mak, korang nak design kat baby rompers pun ada..macam blogger SIS HAWA..dia design baby rompers untuk baby dia..Alolo comel sangat tau..siap tulis nama blog mama dia lagi kat baby rompers tu..eh..somel la untuk kak fiezz..tak terfikir pun nak tulis link blog sendiri macam sis hawa buat tu..idea idea..hehe..So kalau korang yang creative dan tengah mencari idea untuk beli hadiah..boleh la jenguk ke PRINTCIOUS ni..Mana tau menepati ciri-ciri hadiah yang korang nak which is can design by yourself.. ;)

Ni contoh ceramic tiles yang kak fiezz design...tangan tak berapa nak berseni..gitu la ghupe dia..hehe..Kebetulan kak fiezz baru balik dari cuti-cuti di Jepun..Jadi kita buh la gambar kat Jepun..Gambar pulak cantik sebab ada photographer sekali ikut..haha..mampu..ingat che ta je bawak photographer..kak fiezz pun bawak gak..haha..motip..benornya seorang adik ipar kak fiezz photographer so cantik la gambar dia snap...Fefeling wedding photoshoot la kononnya..Dulu masa kahwin, tak ada outdoor-outdoor bagai ni..hehe...Jadi kita fefeling ala-ala la konsepnya..haha

www.fiezasani.xyz

Selain dari ceramic tiles ni, kak fiezz pernah beberapa kali design hadiah di PRINTCIOUS ni..Antaranya canvas print & mug..Klik kat link untuk info lanjut..Sebab repeat, harus la sebab kak fiezz suka dengan Printcious..Banyak pilihan barang, harga berpatutan (ada promosi), kualiti tak mengecewakan serta proses penghantaran  yang cepat..Jadi kalau korang tercari-cari pilihan hadiah yang banyak serta D.I.Y sendiri hadiah-hadiah tersebut, sila la jenguk website PRINTCIOUS ni..Di jamin puas hati..cewahhh..hehe

You Might Also Like

2 Comment