AFB Feeds

Deko-Deko Hadiah di Printcious

09:30

Haritu aku D.I.Y mug letak gambar aku & mr hubby..Bila dah sampai mug tu, mak aku pulak berkenan..Nak romantik2 jugak letak gambar mak & abah..

Apa lagi..jom la kita serbu ke website D.I.Y untuk hadiah ni >> http://www.printcious.com/
Kat website ni memacam pilihan hadiah ada..Dari  t-shirt, mug, puzzle, cover telefon, bantal dan macam-macam lagi la..Pi la serbu kat website printcious tu..Korang pilih je nak yang mana?Apa yang best kat printcious ni..Harus la korang boleh letak gambar, wording ikut suka hati..Sapa yang kreatif, mesti suka website ni...

Memandangkan mak pun nak mug macam aku & mr hubby punya tu, apa lagi, laju2 serbu kat website ni..Jom kita ber D.I.Y  kat sini..Tapi aku ni tak baper kreatif sangat...Untuk mug yang mak nak tu, aku letak gambar mak & abah je...wording tu memang dah sedia ada..tapi kita boleh edit nak letak kat belah mana..atas ke..bawah ke..ikut suka la..

Kot ada sesapa yang tak tau macamana nak D.I.Y kat website ni, meh tunjuk step2 dia..

www.fiezasani.xyz

Ni laman utama website Printcious...

www.fiezasani.xyz
 Pilihan hadiah yang ada di Printcious..Nampak tak berderet pilihan..kalau korang tak nak bagi hadiah pun, boleh..buat untuk diri sendiri..contoh macam phone cases, ceramic tiles, cushions..


Kat bawah ni, cara2 untuk D.I.Y hadiah ikut kreativiti masing-masing..

www.fiezasani.xyz
 ~ Pilih hadiah atau barang yang korang nak seperti kategori dalam gambar sebelum. Lepas pilih..terus ke step 1
1) Aneka pilihan warna kegemaran..Nak tengok macamana rupa item tu bila dah tukar warna, klik je pada kotak warna..
2) Untuk D.I.Y item yang dah dipilih..samaada untuk letak gambar, ayat sendiri..klik je 'customize it' (rujuk gambar di bawah)..Selesai sesi edit-mengedit, klik 'done'..
3) Selesai D.I.Y, klik 'add to cart'..


www.fiezasani.xyz
Untuk customize it, korang boleh design kat sini..

www.fiezasani.xyz

Untuk tambahan item lain, boleh sambung shopping..dan kalau dah selesai, boleh klik Proceed to checkout & buat bayaran..

Selesai semua..Tunggu abg posmen hantar barang sampai kat depan pejabat atau rumah..

Best ke idok website ni?Pada aku, memang best..rekomen sangat kat korang..Pilihan hadiah pun banyak & lagi best boleh hias sendiri hadiah tu ikut citarasa masing-masing..Harga pun dalam kategori berpatutan..

Okey, Selamat D.I.Y di Printcious & selamat rambang mata buat pilihan ;)

Ni mug yang mak aku punya..Simple je..

You Might Also Like

2 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.