Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul

11:29

Dah lama tak joint GA (Giveaway)..Kak Fiezz nak joint la Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul ni..Macam menarik pulak hadiah dia tu, kan..Untung-untung terpilih dapat RM100..Boleh shopping kat SGshop..Kak Fiezz pernah membeli-belah kat situ dulu..Dah siap daftar lagi kat SGShop..Kak Fiezz guna username - FiezaSani..Senang nak ingat nama username untuk login shopping lagi kat SGShop ni..Kak Fiezz suka shopping kat SGShop ni sebab best..Banyak barang murah-murah..Ni kalau dapat RM100, memang syok la weiii..eh!!kalau menang..Tak pe..Berangan itu tidak salah..hehe..Agak-agak korang la kan kalau kak fiezz dapat RM100 tu, apa la yang kak fiezz nak beli yeak..hmmm..jom kak fiezz share..


Kak Fiezz nak beli ni sebab senang nak vakum karpet kat rumah tu..Penat la nak guna penyapu lidi nak buang habuk & segala kekotoran yang melekat kat karpet..Nak angkat, berat..Jadi memang perlu sangat vakum ni..Lagipun tengok macam senang nak guna, tak ada macam vakum biasa yang besar & berat macam hat biasa...Nampak model tu, sambil minum ayor je boleh guna vakum..suka suka suka..Jadi rasa macam wajib beli je ni..hehe..motif sangat kan..


Item ke-dua yang kak fiezz nak..

Kalau dah beli vakum ni, boleh tambah satu lagi karpet..hehe..Ruang tamu rumah kak fiezz jenis panjang..Jadi kalau letak 2, tak ada masalah rasanya..Boleh tutup sikit tikar getah yang dah berlubang sikit tu..ngeee

 IKEA Style Of Modern Living Room Table Bedroom Carpet Covered With Tatami Lamb Bedside Rectangular Hair

Jadi ni dua item yang kak fiezz nak berminat nak beli kalau terpilih antara 10 pemenang untuk memenangi RM100 shopping di SGshop..Moga-moga menang..Aaminn..Kalau korang nak joint gak, sila la klik link Giveaway yang kak fiezz dah bagi kat atas tu..

You Might Also Like

6 Comment

  1. Good luck kak. Semoga ada rezeki akak kali ni :)

    ReplyDelete
  2. wow bestnye hadiah dia. good luck ye

    ReplyDelete
  3. Good luck and all the best.. vaccumm tu pun rasa nak beli sebab senang sikit nak bersihkan rumah dengan alat tu

    ReplyDelete