Birthday Gift

00:58

My birthday gift from my beloved hubby..Teddy Bear & soap flower..Dah kenapa bear pulak?hehe..Tak request pun..Masa birthday aku haritu tetiba mr hubby tunjuk gambar teddy bear ni masa duk cari dalam internet..Mr hubby tanya okey tak bagi bear ni..Aku cakap okey je..Mr hubby terus booked..Aku pilih warna dark chocolate..Sebab kalau kotor, tak nampak sangat..Masa nak amik, terus ke kedai dia area Kuala Selangor..Kebetulan minggu lepas, kitaorang bercuti kat The Kabin..so sekali la singgah ke kedai jual teddy ni..Dekat je..Dah sampai kat kedai masa amik teddy bear ni, mr hubby nampak pulak soap flower ni..terus mr hubby tanya aku, nak tak?aku okey je la kann..hehe..pekerja kedai tu beritahu, soap flower ni kalau rendam dalam air akan jadik warna merah..tapi tak pasti bau dia wangi ke tak?aku tak test lagi..haritu cadangnya nak try rendam dalam bath tub..sekali hotel2 yang kitaorang menginap masa bercuti minggu lepas, semua tak de bath tub..jadik aku belum try lagi rendam sabun bunga ni..Nanti aku try, aku bitau yeak..

Bear ni size 1.2m..kalau ikutkan ada lagi yang besar tapi aku amik hat sederhana ni je..harga bear yang ni RM98..soap flower yang dalam box LOVE ni, RM88..hehe..mr hubby duk tawar-menawar, dapat la kurang sikit rega.. 

Style mr hubby sekarang kalau nak beli apa2, terus tanya je..tak de nak seprais2..takut tak berkenan..tak kisah la kan..janji ada hadiah.. 

Kenapa bukan barang emas??aku bukan jenis yang suka kumpul barang kemas sebab aku suka hilangkan barang kemas..pffftt..dah 2 barang kemas yang aku punya, hilang..satu tercicir kat tengah jalan..satu tak dapat di kesan..aiyooo..memang aku tak nak la barang kemas..dah okey dah untuk aku apa yang ada sekarang..malas nak tambah..nanti hilang..serikkkkk..


Kedai yang jual teddy bear & flower ni kat :~

WANT TO BUY ENTERPRISE
No.34 Jalan Bendahara 1/2
Taman Bendahara
45000 Kuala Selangor, Selangor Darul Ehsan

 Tel : 03-32895535
                                                                                                                                                     
Eh..lupa pulak..Kedai ni ada buat postage jugak sebab aku nampak bungkusan postage yang dah ready masa kitaorang datang ke kedai ni..so kalau korang yang rasa jauh nak datang ke sini..boleh la request untuk postage..tapi tak sure la boleh ke tak post teddy besar ni..korang kontek la sendiri kedai ni..

Dari luar kedai..baju kuning tu pekerja dia..
Dalam kedai..Memacam ada..selain jual toys ni, ada jugak wall paper..

You Might Also Like

3 Comment