AFB Feeds

Ambi Pur Bamboo

08:30


 Untuk mendatangkan mood bekerja, kita guna kan ini..ambi pur bamboo..Sepatutnya pewangi ni bos aku yang punya tapi dia tak suka bau-bauan dalam bilik dia..jadiknya aku letak la dalam bilik aku..wangi semerbak bilik aku..rasa seronok & semangat nak buat kerja..

Best bau Ambi Pur Bamboo ni..soft..tenang je nak buat kerja..nak mengulor pun malas..hehe..eh..tapi aku bukan kaki ngulor pun..tak kuasa..
  
Kita tengok baper lama tahan 1 botol ni?caption kat botol, 2900 spray..kita eksperimen yeak..aku start letak hari khamis lepas (7 Januari 2015)..

Nanti aku update bila abis hat ni & refill yang baru..

You Might Also Like

1 comments

Flickr Images

HAK MILIK

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam blog ini, sila hubungi penulis di fieza_amy81@yahoo.com


[PENAFIAN] Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.


Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini dan untuk rujukan kepada pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.