Petugas PRU ke-13

12:45

Pilihanraya 5.5.2013..dulu sebagai pengundi jer..PRU Ke-13 ni, aku jadik petugas untuk pilihanraya pulak..Ketua Tempat Mengundi lagi..kelasssss..nebes gak ni, apa keje kena buat nnti..w/pun dah attend taklimat beberapa kali sebelum ni tapi still belum dapat gambaran keje camne tapi semua petugas dah diberi CD so nanti aku kena buat ulangkaji balik ler..PRU Ke-13 ni nanti aku bertugas dibawah Parlimen Batu..kena jaga Saluran 1 ..kalau tak silap Saluran 1 ni untuk warga emas & OKU..dari experience somi pada ofismate aku yg dah penah bertugas banyak kali untuk pilihanraya, Saluran 1 banyak kena isi borang..mmg aku kena ingat le sume borang2 tu..so nanti meh le semua keluar gi mengundi yeak..tetiba..padahal sebelum ni tak minat pun politik2 ni.. :)


amik gambar dari mr google..nanti aku kena jaga saluran 1 untuk OKU & warga emas.. :)


You Might Also Like

8 Comment

  1. sama la kita..KTM jugak..untuk kali ke 2
    tapi saya bertugas di saluran 5. Biasanya saluran 1 ni orang yg dah berpengalaman.

    ok jer..janji ikut arahan SPR.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..saya ni masa awal2 lepas bagi nama, dapat saluran 4 @ 5 tapi ada kes sikit ritu so kena saluran 1 pulak..festime ni..

      Delete
  2. Chaiyok2 kak! Kira akak mengundi awal la ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah lyza..semua petugas PRU kena undi awal..

      Delete
  3. wah wah bestnyaaaaaaaa... ida tak daftar pun. sengal kan? hikhik.. terlupeee ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boley terlupa...sobar je la..mari le mari kita mengundi..acane ni x daftar..kena babab ni :-)

      Delete
  4. Selamat menjalankan tugas kak... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq AJ..AJ dh cukup umor kan..hihi..jgn lupa mengundi tau..wah,akak pomot dh mcm calon pilihanraya plak..ngeeee..

      Delete