Semalam tersangkut dalam lif. Harini pi breakfast dengan seorang officemate, dia belanja pula. Bukan setakat belanja sarapan pagi, lepas habis makan kat cafe kawan ajak pi ke Kenangan Coffee. K.fiezz ikut je. Eh sekali member nak belanja air pula..hehe. Rezeki..

Officemate  k.fiezz nak beli chicken pie kat Kenangan Coffee, dia nak belanja ada seorang pegawai tempat kitaorang ni. Dah alang-alang tu, kawan k.fiezz cakap order je lah air sekali..Alaaaa malu..hehe...Tapi dah orang offer, sis order je lah..hehe..K.fiezz ambil air coklat panas..Wahhh..Kemain tau..Dalam malu-malu tu..

AIR COKLAT PANAS

Sebenarnya k.fiezz dah minum teh tarik sebelum tu. Hehe..So k.fiezz order air coklat panas kat Kenangan Coffee..Tetap order juga walaupun dah pekena teh tarik..haha...

Kat Kenangan Coffee tadi kawan k.fiezz beli chicken pie, curry puff chicken & air coklat..Dapat diskaun 20% sebab kat dalam apps Kenangan Coffee, sis ada baucer diskaun 20%..Expired 4 Ogos..So udah ada tu, kita guna..Jadi total dari RM31.xx, dapat RM29.20...Okey lah kan..Ada juga penjimatan sikit di situ..

kenangan coffee

Air coklat tu k.fiezz minta kurang gula..Laaa manisss juga..Kena tambah air sikit nak bagi kurangkan manis..Itu pun rasa juga manis dia...

Dalam paper bag tu, chicken curry puff..Kawan k.fiezz beli 2 ketul so dia bagi satu..Dia suruh try rasa..Sedap kata dia..Nanti perut dah kosong sikit baru sis try...

Kat Kenangan Coffee ni, biasa k.fiezz beli 2 jenis air sajo iaitu coklat @ avokado..Sis suka dedua ni..Sedap..

Pssttt - Bila Kenangan Coffee kat tingkat bawah pejabat je, hari-hari nak menyinggah ke situ..haha..

2 Comments